Brnění a křeče v těhotenství

7213
31.1.11 11:24

Brneni,krece v tehotenstvi

Ahojte holky,dobry den,jsem v 10tt a poslednich par dni me brni prsty rukou a nohou,nebo do nich chytnu krec,spis sopoledne a na vecer…nekdy mi projede kratickaka krec spodkem a nebo kolem pupiku…mela jste to nektera? na kontrolu jdu za tyden,doma mam ciste magnesko v tbl.,mam si jej nasadit? :nevim: diky za rady :kytka: Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
31.1.11 11:26

ja vim,ze se to stava a v tehu normalni,jen nevim jestli neni na takove potize brzy a jestli nevadi se dopovat horcikem v prvnim trimestru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
31.1.11 11:30

Tak si zkus k mudr. zatelefonovat. Mě chytaly křeče do nohy v noci, ale až od půlky těhot.A magnézko na bříško jsem měla asi ve 3 měsíci.Taky můžeš pít Magnézii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.1.11 11:51

Je to uplne normalni, ja to mam nekdy dodnes, je to napinani delohy, a ty krece zpusobuje krevni obeh, coz je opravdu normalni… :wink:
A s tim magneskem pockej, jeste bys nemela nic brat kdyz jsi pouze v 10tt!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
31.1.11 11:53
Monny89 píše:
Je to uplne normalni, ja to mam nekdy dodnes, je to napinani delohy, a ty krece zpusobuje krevni obeh, coz je opravdu normalni… :wink:
A s tim magneskem pockej, jeste bys nemela nic brat kdyz jsi pouze v 10tt!!!

vazne se nemuze tak brzo brat?ach jo,ty krece v koncetinach jsou horzne neprijemne…od kdy se tak normalne dava a v klidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
31.1.11 11:55

zkus pít magnezii a nebo koupit calcium. to mi doporučila na křeče praktická doktorka. ale pozor - vápník a hořčík se v účincích nulují, protože se oba prvky váží na stejné receptory. takže buď jedno a nebo druhé. klasické magnezium bych v 10tt bez předchozí porady s doktorem nebrala. jsi teprve hodně na začátku, tak ať spíš mimču neublížíš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.1.11 11:57

magnesko az tak od 14tt, pokud jinak nerekne gyndr. ale je jeste brzy na jakekoliv prasky, mohla by jsi miminku ublizit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
31.1.11 11:59

ja beru tehu multivitamin a nepomaha to,tak ja zkusim tu magnesku a asi pockat na mudra…ach jo,je to hodne neprijemny…dneska jsem i zacala trosicku spinit,tak svetle hnede…tak si myslim,ze zas nejaka cevka pri rotzahovani delohy…si pripadam jak panenka za skla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
31.1.11 14:08

monny dekuji ti,tak ja jeste vydrzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.1.11 14:18

nemas zac, a opatruj se :hug: