Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám podobný problém:-)Já jsem včera začala 35tt a břicho už mi kleslo tak před 14 dni, ale už dva dny chodim taky min třikrát denně na velkou, předtím jsem šla stěží jednou. A občas mě během dne a večer bodne na čípku, hlenová zátka mi teda neodešla, ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak uvidím co mi řekne. Ale myslím že se tím naše tělo připravuje na porod. Jsem prvnička, tak jsem s toho taky taková nervozní ![]()
ja jsem taky prvorodička, ja bych na wc taky litala porad ale nekdy se zadari nekdy ne
No ja mam jen starch protoze je to brzo. me taky prave obcas pichne na cipku nic prijemneho, zitra jdu na KO tak se optam. Nikdy jsem malou necitila tak nizko…
hlenovku uz taky nemam, nic to nevypovida, takze klid, muze odejit i nekolik nedel pred porodem
to ja vim ze zatka muze odejit tak brzo ale spis mam strach ptotze mi dost kleslo brisko
Jsem druhorodička…:-) bříško mi kleslo asi na 33 týdnu,zátka taky odešla…od 37 týdne jsem otevřená na 3 cm,CS7,čípek i hrdlo měkké..dneska jsem 39+2 a pořád nerodím ![]()
Ahoj zeny
)Taky mi hodne kleslo brisko a navic uz necitim tolik pohybu jako do 32tydne.Zatka mi teda jeste neodesla,ale mam divny pocit.Na velkou jdu jen jednou za dva dny a to ztuha!!Jsem taky prvorodicka a jsem s toho docela vyndana
(K doktorovi jdu az 26.1.,snad do ty doby neporodim
![]()
Ahoj, chci se zeptat, jak je to s klesajícím bříškem? Byla jsem na KO minulý čtvrtek a od té doby bych řekla, že mi bříško začalo sestupovat. Jsem druhorodička. Volala jsem k Dr,ale sestra říkala, že to je přece normální. Mě se ale zdá, že se tělo připravuje na porod. nyní jsem ve 33.tt. Díky za reakce.Lenka
Obnovují diskuzi… ![]()
Jsem prvorodicka, dneska 34+6..
Minuly týden na kontrole jsem mela pupek 34cm (doktor je stara škola, měří me metrem krejcovskym) a dnes 31cm, říkal, ze už klesá…kdy muzu rodit??? Čípek mám CS4
A dle utz hlavičky ze 31tt říkal, ze vypadá o 3tydny vetší..čekám holčičku a pravděpodobne už ted ma asi 3kg..
Jak jste to měly vy?
Diky ![]()
@lucynka25 mě břicho v tomhle tehotenstvi kleslo v nějakém 33,34 tt, v 37 tt zas vylezlo nahoru a teď jsem zatím v 39tt stále těhotná. Nemyslím, ze podle toho jde neco soudit.
Jinak já to mám tak, že dítě a všechno odpovídá přibližnému datu početí, ale placenta je o dva týdny starší. ![]()
Holky mě břicho kleslo až dvě hodiny před porodem, až po kontrakcích..:-D
Zdravim…
Zitra budu 34tt a už mi odešla hlenová zátka. Jenže od včerejška mi o dost kleslo bříško a pořád se mi chce na velkou. Myslíte, že už to vypadá na porod? Jsem z toho vyjukaná, díky.