Těhotenství potvrzené z testu i z krve a menstruace

Anonymní
30.1.11 17:02

Menstruace v těhu

Může se stát,že dostanu menstruaci,ikdyž mám potvrzené těhotenství z testu i z krve? nebo už by se to nemělo stát a je něco špatně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4486
30.1.11 17:04

Stát by se to nemělo. Zajdi na gyn., zda je to skutečně MS nebo je zdroj krvácení někde, kde by neměl být… Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
30.1.11 17:08

je spousta žen, které mají Ms při těhu, třeba slabší, kratší, nebo prvních pár měsíců. Ale každé krvácení v těhu zkonzultuj s lékařem!Jde o to, zda se skutečně jedná o MS, či je tam nějaká příčina krvácení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
30.1.11 17:11

Nevím jak dalece je to normální,ale znám holky co i ve 2 měsíci pořád menstruovaly.Tak uvidíš,co na to Dr,tomu bych určitě zavolala.Ať máš klid.Ale určitě to bude OK :palec: .držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.1.11 17:46

jak rikaji holky, radeji si zajdi ke gyndr. ale co ja vim, tak je to normalni… jsou zeny co maji menses az do 4mesice treba, zalezi na tom jak to tehotenstvi snasi jejich organismus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.11 17:55

tam můžu nejdříve zítra,tak snad to nebude nic vážneho :) díky všem za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
-Nora-
3.1.14 22:15

Prosim Vas holky mam dotaz, v posledni roce jsem podstoupila léčeni, ted jsem pres 2 mesice zdrava, menstruaci mam pravidelnou a vždy okolo 5-6 dni celkem silnou, tentokrat jsem ji mela pouze necelé 4 dny a jeste slabší o neco nez jindy. S manželem provozujeme sex alias,, udelam se ven " :mrgreen: příznaky tehotenstvi na sobe zádné nepozoruji.
Co myslíte, ze by to mohlo byt? Vim, ze takto těžko rici, ale přeci jen dotaz jsem rikala ze si položim…

• Citovat
  • Upravit
4620
3.1.14 22:16

Test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
3.1.14 22:18

@-Nora- přesně, těžko říci. co chceš slyšet?

• Citovat
  • Upravit
3487
3.1.14 22:18

Já měla menzes do 4.měsíce těhotenství ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
-Nora-
3.1.14 22:19

Vim, ze to rict nejde, jen treba jestli jste to nejaka take nemela tak a v jakých pripadech treba…

• Citovat
  • Upravit
3276
3.1.14 22:27

@-Nora- tak podle mě jestli jsi se s něčím léčila rok a teprve 2 měsíce je to ok tak bych řekla, že i ta menstruace ještě není uplně ustálená. Mě se třeba množství a dny srovnávaly hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
-Nora-
3.1.14 22:31

@medun Menstruace byla ustálená tak 6 cyklu a vždy tech 5-6 dni, silnější. To jsme spolu spali s kondomem, ted prvni mesic bez a hned tohle v menstruaci…

• Citovat
  • Upravit
2791
3.1.14 22:34

@poprvé těhulka ahoj mužů se zeptat jak ta ms u tebe vypadala v tehu?:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
3.1.14 22:36

@moniicfka Práve uplně stejná jako netěhu,4 dny, druhý a třetí den silné…hlavně jsem to vůbec nevěděla, že jsem těhotná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí