Těhotenství potvrzené z testu i z krve a menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3276
3.1.14 22:36

@-Nora- tak to jsem tě špatně pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
3.1.14 22:47

@poprvé těhulka fakt? tak to jsi mě trosku uklidnila:))) mě se dnes objevil duch ma testu jenže jsem to k tomu dostala tak pravé nevím jestli to muže tehu byt i přes ms:)))rady jinak fotecka:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
3.1.14 22:50

@moniicfka Já myslím, že to klidně může být ;-) Gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
3.1.14 22:54

@poprvé těhulka dekuju tak snad to vyjde:)))no a ty jsi nevěděla ze jsi tehu ani zádný příznaky jsi neměla?:)) jo a ještě bolelo té nějak víc břicho při ty ms? To mě fakt uklidnilo většinou když je to silný tak se mimo neudrží tak snad mi to taky vyjde:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
3.1.14 22:58

@moniicfka Příznaky jsem neměla žádný, ani celý těhotenství, žádný chutě, nic :-) Víc mě nebolelo, bolelo pořád stejně a to dost :-) Tak pak dej vědět, jak jsi dopadla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
-Nora-
3.1.14 23:02

Ja treba hned v prvni 6-7 týdnech kdyz jsem zmackla prso, vyteklo bile mlezivo. A menstruace u me nebyla žádná… Hned od zacatku.

• Citovat
  • Upravit
11
23.2.16 17:23

Krvácení v 5 týdnu těhotenství

Ahoj chci se zeptat jsem v 5tydnu těhotenství a včera odpoledne jsem byla na gynekologii tam viděla doktorka váček 7,5mm a uvnitř už náznak embrya, jinak vše vypadalo v pořádku. Odpoledne po vyšetření jsem začala špinit a v noci jsem jela s krvácením na pohotovost tam mě vyšetrili a doktor řekl ze těhotná stále jsem děložní. hrdlo ze je zavřené. Předepsal mi utrogestan a rutascotibit a poslal mě domů ze to může být praskla cevka jenže já krvácím dnes porad celý den a i kousky. i víc než včera.. Jsem z toho dost nervózní na gyn. Mam jít podle doktora až za týden. Může to být menstruace? Nebo máte zkušenosti? Břicho mě poboliva ale jen trochu nijak extra ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
23.2.16 17:38

@SonulaTum Ja mam a bohuzel takovou, ze to byl potrat, taky kousky a bricho me bolelo jako pri ms… Letela jsem hned na gyn, ale tam mi rekli, ze me vysetri za tyden nebo az nebudu krvacet :nevim: Ted se s tim stejne nic jineho delat bohuzel neda :( Za tyden byla deloha vycistena a hcg v krvi na nule, takze jsem alespon nemusela na revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
23.2.16 17:39

Já jsem 1.měsíc těhotenství menstruaci měla, ale žádné kousky ze mě nešly, ani mě nebolelo břicho. Těžko říct. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.2.16 21:52

Bohužel jsem odpoledne potratila :( ráno na ultrazvuku vše dobré mimi povyrostlo vypadalo dobře zahnizdene a odpoledne jsem dostala šílené bolesti břicha a pak že mě normálně vypadlo celý ten váček :( šílený :( po vyšetření řekli že vše samovolně odešlo tak nemusím naštěstí nikam na revizi což bych ani nechtěla. No první těhotenství budu se bát u dalšího :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
24.2.16 23:20

@SonulaTum To me mrzi :( Ale neves hlavu, ja po tom mela uz jen jednu ms a otehotnela jsem hned znovu, ted jsem ve 24tt a zatim vse vypada dobre :kytka: Ale strach mam porad, ten zazitek uz asi z hlavy nic nevyzene :? Preju hodne stesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.2.16 07:48

@Loveyoucek
Moc děkuji za podporu :srdce:. V dubnu máme svatbu takže do té doby to asi necháme být. Protože budu mít pak hroznů strach o další mimi ze bych si ani neužila svatební den. Nějak se nemůžu zatím vzpamatovat :( bude to. chtít čas. Jinak gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
25.2.16 11:01

@SonulaTum Neni vubec za co, cas to urcite chtit bude, ja mela prni tydny hrozny zachvaty place, kdy to na me prislo z niceho nic, nastesti tu pro me byl pritel a objimal me. Gratuluju ke svatbe, je fajn, ze se mas na co tesit a ze te zamestnaji svatebni pripravy, to urcite pomuze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.2.16 19:53

@Loveyoucek mám to stejně včera se mnou přítel chodil v noci po okolí protože jsem měla takový záchvat pláče ze mě neslo uklidnit ;( ještě ze ho mám :) jinak jsem hrozně ráda když vidím někoho komu se to napodruhé zařadilo uklidňuje mě to opravdu moc dejuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
25.2.16 19:56
@SonulaTum píše:
@Loveyoucek mám to stejně včera se mnou přítel chodil v noci po okolí protože jsem měla takový záchvat pláče ze mě neslo uklidnit ;( ještě ze ho mám :) jinak jsem hrozně ráda když vidím někoho komu se to napodruhé zařadilo uklidňuje mě to opravdu moc dejuji :srdce:

Však se ti to taky příště povede. Velké procento žen potká alespoň jeden potrat za život. Já jsem teď už na konci těhotenství, ale předtím jsem taky potratila v začátku a krátce nato jsem znovu otěhotněla. Tak se drž. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí