Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@poprvé těhulka fakt? tak to jsi mě trosku uklidnila:))) mě se dnes objevil duch ma testu jenže jsem to k tomu dostala tak pravé nevím jestli to muže tehu byt i přes ms:)))rady jinak fotecka:)))
@poprvé těhulka dekuju tak snad to vyjde:)))no a ty jsi nevěděla ze jsi tehu ani zádný příznaky jsi neměla?:)) jo a ještě bolelo té nějak víc břicho při ty ms? To mě fakt uklidnilo většinou když je to silný tak se mimo neudrží tak snad mi to taky vyjde:)))
@moniicfka Příznaky jsem neměla žádný, ani celý těhotenství, žádný chutě, nic
Víc mě nebolelo, bolelo pořád stejně a to dost
Tak pak dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
Ja treba hned v prvni 6-7 týdnech kdyz jsem zmackla prso, vyteklo bile mlezivo. A menstruace u me nebyla žádná… Hned od zacatku.
Ahoj chci se zeptat jsem v 5tydnu těhotenství a včera odpoledne jsem byla na gynekologii tam viděla doktorka váček 7,5mm a uvnitř už náznak embrya, jinak vše vypadalo v pořádku. Odpoledne po vyšetření jsem začala špinit a v noci jsem jela s krvácením na pohotovost tam mě vyšetrili a doktor řekl ze těhotná stále jsem děložní. hrdlo ze je zavřené. Předepsal mi utrogestan a rutascotibit a poslal mě domů ze to může být praskla cevka jenže já krvácím dnes porad celý den a i kousky. i víc než včera.. Jsem z toho dost nervózní na gyn. Mam jít podle doktora až za týden. Může to být menstruace? Nebo máte zkušenosti? Břicho mě poboliva ale jen trochu nijak extra ne…
@SonulaTum Ja mam a bohuzel takovou, ze to byl potrat, taky kousky a bricho me bolelo jako pri ms… Letela jsem hned na gyn, ale tam mi rekli, ze me vysetri za tyden nebo az nebudu krvacet
Ted se s tim stejne nic jineho delat bohuzel neda
Za tyden byla deloha vycistena a hcg v krvi na nule, takze jsem alespon nemusela na revizi.
Já jsem 1.měsíc těhotenství menstruaci měla, ale žádné kousky ze mě nešly, ani mě nebolelo břicho. Těžko říct. ![]()
Bohužel jsem odpoledne potratila
ráno na ultrazvuku vše dobré mimi povyrostlo vypadalo dobře zahnizdene a odpoledne jsem dostala šílené bolesti břicha a pak že mě normálně vypadlo celý ten váček
šílený
po vyšetření řekli že vše samovolně odešlo tak nemusím naštěstí nikam na revizi což bych ani nechtěla. No první těhotenství budu se bát u dalšího ![]()
@SonulaTum To me mrzi
Ale neves hlavu, ja po tom mela uz jen jednu ms a otehotnela jsem hned znovu, ted jsem ve 24tt a zatim vse vypada dobre
Ale strach mam porad, ten zazitek uz asi z hlavy nic nevyzene
Preju hodne stesti ![]()
@Loveyoucek
Moc děkuji za podporu
. V dubnu máme svatbu takže do té doby to asi necháme být. Protože budu mít pak hroznů strach o další mimi ze bych si ani neužila svatební den. Nějak se nemůžu zatím vzpamatovat
bude to. chtít čas. Jinak gratuluji ![]()
@SonulaTum Neni vubec za co, cas to urcite chtit bude, ja mela prni tydny hrozny zachvaty place, kdy to na me prislo z niceho nic, nastesti tu pro me byl pritel a objimal me. Gratuluju ke svatbe, je fajn, ze se mas na co tesit a ze te zamestnaji svatebni pripravy, to urcite pomuze ![]()
@Loveyoucek mám to stejně včera se mnou přítel chodil v noci po okolí protože jsem měla takový záchvat pláče ze mě neslo uklidnit ;( ještě ze ho mám
jinak jsem hrozně ráda když vidím někoho komu se to napodruhé zařadilo uklidňuje mě to opravdu moc dejuji ![]()
@SonulaTum píše:
@Loveyoucek mám to stejně včera se mnou přítel chodil v noci po okolí protože jsem měla takový záchvat pláče ze mě neslo uklidnit ;( ještě ze ho mámjinak jsem hrozně ráda když vidím někoho komu se to napodruhé zařadilo uklidňuje mě to opravdu moc dejuji
Však se ti to taky příště povede. Velké procento žen potká alespoň jeden potrat za život. Já jsem teď už na konci těhotenství, ale předtím jsem taky potratila v začátku a krátce nato jsem znovu otěhotněla. Tak se drž. ![]()