Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zakládám tuto diskuzi na záklědě šťasného zjištění //.
Je mi 24 let a čekáme s přítelem první miminko, bydlím v Brně a byla bych ráda kdyby nás bylo více a mohli spolu pokecat o příznacích, podělit se o zkušenosti… a tím si zkrátit čekaní na mimčo!
Ahoj Nikčo a v kolikátém jsi? Já už začínám třetí trimestr
A je to už mé druhé těhulkování ![]()
@Janina1982 jé čekáte Tomáška, no toho jsme taky chtěli, ale zase to bude holka
A jak je mamčo? Já teda jsem už jak koule ![]()
Ahoj ![]()
@Kamka33 Já jsem zatím na úplném začátku. Začánám teprve 5tt ještě ani nemám snímeček od dr. ![]()
@Janina1982 Budu držet pestičky aby jsi měla porod rychle a jestli se to dá říct tak v pohodě za sebou!!!
Páni holky vy to máte skoro na spadnutí, mě ten maraton teprve začal. Magořím z toho už teď
, aby bylo všechno v pohodě. Bojím bojím
Ahoj, taky jsem z Brna a termín máme za 4 tt. Uteklo to jako voda
ana malou se moc těšíme - bude to naše druhé dítko. @niccolle držím pěstičky, aby vše dobře dopadlo…Letní početí bývá nejkrásnější
![]()
@nicolle24 a chodíš do práce či do školy nebo ti dr. napsal hned PN?
Děkuji, věřím že všechno bude v pořádku!
Pracuji doma.
Už za 4 týdný? Hlavní je že je vše v pořádku a že ti to uteklo, já jsem taková muší váha a bojím se abych se vůbec unesla
Uvidíme. A první dítko máte holčičku nebo chlapečka?
Kamčo, jj Tomáška, našeho vysněnýho chlapečka ![]()
Je to naše první
Je to hrůza ten konec, nespím, budím se, neustále na záchodě, v bolestech, ale nesmírně šťastná ![]()
Nikčo, děkuju..tobě přeji krásné a pohodové těhulkování ![]()
Nikčo, doma máme chlapeška - 5,5 let, holka - snad teda na cestě - už aby byla venku, už mě obtěžují poslíčky, bříško je snad všude ![]()
@akinorevna to je super, že se to tak povedlo chlapeček a holčička
Těch pár týdnu co ti zbývá uteče jako voda a cácorka bude na světě! Já bych chtěla chlapečka, ale když to bude holčička tak se určitě zlobit nebudu! ![]()
@Janina1982 Moc děkuji! Všechno mě teprve čeká a jsem z toho tak trochu vyplašená, chvilku něco bolí a už zmatkuju ![]()
Niki, to znám ![]()
Nesmíš se pořád hlídat a věřit doktorům, když řeknou, že je vše v pořádku, tak to tak prostě je
píchat a bolet tě bude furt něco ![]()
@Janina1982 Jani já vím a děkuji
právě čekám do 6tt a půjdu k dr. tak snad bude vše v pořádku a už uvidím i ![]()
Moc děkuji za podporu
, ten můj takovej zatím studenej čumák zatím mu to ještě asi nedochází!
@Kelly3 Ahoooj
tak to je bezva, takže taky na začátku tak to jsem moc ráda! Už jsi viděla
?
@nicolle24 Ahooj
Áno už jsem viděla
a musím říct, že to je krásný pocit ![]()