Brno - máme vysněné //

2383
24.9.12 21:33

Brno - Máme vysněné //

Ahoj, zakládám tuto diskuzi na záklědě šťasného zjištění //.
Je mi 24 let a čekáme s přítelem první miminko, bydlím v Brně a byla bych ráda kdyby nás bylo více a mohli spolu pokecat o příznacích, podělit se o zkušenosti… a tím si zkrátit čekaní na mimčo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
25.9.12 00:21

Ahoj Nikčo a v kolikátém jsi? Já už začínám třetí trimestr :-) A je to už mé druhé těhulkování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
25.9.12 01:06

Jsem taky od Brna, a termín mám za 11 dní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.9.12 01:14

@Janina1982 jé čekáte Tomáška, no toho jsme taky chtěli, ale zase to bude holka :-) A jak je mamčo? Já teda jsem už jak koule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
25.9.12 07:04

Ahoj :mavam:

@Kamka33 Já jsem zatím na úplném začátku. Začánám teprve 5tt ještě ani nemám snímeček od dr. :(
@Janina1982 Budu držet pestičky aby jsi měla porod rychle a jestli se to dá říct tak v pohodě za sebou!!!

Páni holky vy to máte skoro na spadnutí, mě ten maraton teprve začal. Magořím z toho už teď :zed:, aby bylo všechno v pohodě. Bojím bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
25.9.12 07:35

Ahoj, taky jsem z Brna a termín máme za 4 tt. Uteklo to jako voda 8) ana malou se moc těšíme - bude to naše druhé dítko. @niccolle držím pěstičky, aby vše dobře dopadlo…Letní početí bývá nejkrásnější :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
25.9.12 07:37

@nicolle24 a chodíš do práce či do školy nebo ti dr. napsal hned PN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
25.9.12 07:45

Děkuji, věřím že všechno bude v pořádku!
Pracuji doma.
Už za 4 týdný? Hlavní je že je vše v pořádku a že ti to uteklo, já jsem taková muší váha a bojím se abych se vůbec unesla 8o :mrgreen: Uvidíme. A první dítko máte holčičku nebo chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
25.9.12 09:49

Kamčo, jj Tomáška, našeho vysněnýho chlapečka :-)
Je to naše první :srdce: Je to hrůza ten konec, nespím, budím se, neustále na záchodě, v bolestech, ale nesmírně šťastná :-)

Nikčo, děkuju..tobě přeji krásné a pohodové těhulkování :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
25.9.12 10:07

Nikčo, doma máme chlapeška - 5,5 let, holka - snad teda na cestě - už aby byla venku, už mě obtěžují poslíčky, bříško je snad všude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
25.9.12 10:14

@akinorevna to je super, že se to tak povedlo chlapeček a holčička :palec: Těch pár týdnu co ti zbývá uteče jako voda a cácorka bude na světě! Já bych chtěla chlapečka, ale když to bude holčička tak se určitě zlobit nebudu! :)

@Janina1982 Moc děkuji! Všechno mě teprve čeká a jsem z toho tak trochu vyplašená, chvilku něco bolí a už zmatkuju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
25.9.12 10:53

Niki, to znám :-)
Nesmíš se pořád hlídat a věřit doktorům, když řeknou, že je vše v pořádku, tak to tak prostě je :hug: píchat a bolet tě bude furt něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
25.9.12 11:28

@Janina1982 Jani já vím a děkuji :hug: právě čekám do 6tt a půjdu k dr. tak snad bude vše v pořádku a už uvidím i :srdce:
Moc děkuji za podporu :hug:, ten můj takovej zatím studenej čumák zatím mu to ještě asi nedochází!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
25.9.12 12:45

@Kelly3 Ahoooj :mavam: :mavam: tak to je bezva, takže taky na začátku tak to jsem moc ráda! Už jsi viděla :srdce:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.9.12 12:46

@nicolle24 Ahooj :mavam: Áno už jsem viděla :srdce: a musím říct, že to je krásný pocit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová