Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No u řidiče si koupíš jízdenku, řekneš mu kde budeš vystupovat a on to prodá lístek.
Kup si jízdenku přes idos a nebo klasický papírovou na potřebný počet zón.
Kup si jízdenku na 4 zóny. Na hl. n. jsou automaty a většinou i fungují ![]()
Další možnost je stáhnout si Appku Poseidon, tam si nahraješ kredit, zadas výchozí a konečnou zastávku a ono ti to přímo nabídne jízdenku, kterou potřebuješ. Je to o chlup levnější než papírová
@debra.morgan píše:
No u řidiče si koupíš jízdenku, řekneš mu kde budeš vystupovat a on to prodá lístek.
Já si myslím, že od dob zavedení SMS jízdenek, Poseidonu, pipni a jeď. Tak je neprodávají.
@Cenarius píše:
Já si myslím, že od dob zavedení SMS jízdenek, Poseidonu, pipni a jeď. Tak je neprodávají.
Tím co jezdím já tak jo. Nastupuje se jen předními dveřmi, všechny kontroluje a ti co nemají si kupuji. Mluvim o zónách mimo 100+101
@Cenarius píše:
Do mimobrněnských zon ano.
Jezdím z Brna Poříčí do Náměště nad Oslavou na 7 zónovou za 65 Kč. Do Rosic to bude asi ještě méně. Dá se to najít na djmk.
Od nádraží do Rosic projíždíš zóny 100 – 101 – 410 – 425. Jízdenka pro 4 zóny/90 min. stojí 41 Kč a koupíš ji v automatech. Pokud jedeš od nemocnice v Bohunicích, nepotřebuješ zónu 100 a jízdenka je za 33 Kč.
Ahoj, potrebuji poradit, jak se dostat salinou/busem.., ze zóny 101+100 do zóny 425.. Respektive Z hlavního nádraží, přes bohunice nemocnice do Rosic (Rosice už z425).. Do jiných zón jsem nikdy nejela, tak se ptam tady, jestli někdo nevi, co je asi nejjednodušší moznost
Vzdy pipam telefonem u terminálu nebo sms brno20, ale co ted 👀
Moc dekuji za rady