bronchoskopie - 1,5letá holčička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1604
18.12.08 11:01

bronchoskopie - 1,5letá holčička

ahoj maminy,

právě nás objednali v lednu na bronchoskopii. prý bude malá v narkoze, ale po třech hodinách nás pustí. dělá se to ambulantně. a jdeme na bulovku (praha).

máte někdo zkušenost s tímto vyšetřením u takto malého dítěte?? jak to probíhalo u vás. a prosím vás, šetřete mě , děkuju.

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
321
19.12.08 08:56

Ahoj,..teda chudinka malinká…nemám zkuš s dětmi,ale se sebou jo…není to nic příjemného…ale neboj,nebolí to. jen je to fakt nepříjemný a než se malinká probere tak nebude nic vědět.Možná tak drobet škrábání v krku…
Držím palečky at doře dopadnete...... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
19.12.08 15:55

ahojky, děkuju za reakci. takových jsem se bála :twisted: bané :) píše se samozřejmě kde co, jak je to hrozný. ale mě uklidňuje, že je to pro děti v narkoze, takže nebude o ničem vědět. mám spíš strach z té narkozy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.12.08 16:00

Tý se neboj už vůbec.....dávají slabší ,když pofrčíte hned dom…a hlavně musí,protože by se s nima prala. Tak neboj…držíme palečky.....a nás je hodně..tak to dopadne na jedna… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
19.12.08 19:36

tak moc děkujem, koukala jsem jakou máte doma holčičí nadílku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
19.12.08 21:30

Zkušenost s bronchoskopií nemáme, ale s narkózou ano (nosní mandle, nakonec ji synovi nechali kvůli vyšší krvácivosti, ale narkózu už měl danou), bylo to dobré, trochu náročné bylo, jak se syn probíral, ale rozhodně se to dalo zvládnout.Tak moc držím palce, určitě to bude dobré. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.12.08 21:36
euryanta píše:
tak moc děkujem, koukala jsem jakou máte doma holčičí nadílku :lol:

:lol: kluci se nám asi vyhybaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.6.13 14:33

broncho 2,5 roku

Dobrý den, my jdeme teď v úterý na bronchoskopii s dcerkou (2,5roku) a mám strach taky jak to probíhá, je ještě maličká a v narkoze už bude podruhý během tří dnů :( Měli jsme jít na mandle ale nepodařila se intubace kvůli zúžení průdušnice, takže mandle máme a teď nás čeká tohle. Prosím pokud na tom už někdo byl s dítkem napište, předem děkuji za každé reakce Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.11.24 22:10

2 narkózy po sobě

@Adríse mohu se zeptat zda měla dcerka nějaké následky po 2 narkózách? Třeba i z hlediska učení, ADHD apod. Dcera byla taky 2× v narkóze za 4 dny a mám strach z následků do budoucna. Z první se vzbudila úplně v pohodě a z té druhé byla hrozně naštvaná, jak kdyby měla noční děsy. 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí