Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj maminy,
právě nás objednali v lednu na bronchoskopii. prý bude malá v narkoze, ale po třech hodinách nás pustí. dělá se to ambulantně. a jdeme na bulovku (praha).
máte někdo zkušenost s tímto vyšetřením u takto malého dítěte?? jak to probíhalo u vás. a prosím vás, šetřete mě , děkuju.
Ahoj,..teda chudinka malinká…nemám zkuš s dětmi,ale se sebou jo…není to nic příjemného…ale neboj,nebolí to. jen je to fakt nepříjemný a než se malinká probere tak nebude nic vědět.Možná tak drobet škrábání v krku…
Držím palečky at doře dopadnete...... ![]()
ahojky, děkuju za reakci. takových jsem se bála
bané
píše se samozřejmě kde co, jak je to hrozný. ale mě uklidňuje, že je to pro děti v narkoze, takže nebude o ničem vědět. mám spíš strach z té narkozy ![]()
Tý se neboj už vůbec.....dávají slabší ,když pofrčíte hned dom…a hlavně musí,protože by se s nima prala. Tak neboj…držíme palečky.....a nás je hodně..tak to dopadne na jedna…
![]()
tak moc děkujem, koukala jsem jakou máte doma holčičí nadílku ![]()
Zkušenost s bronchoskopií nemáme, ale s narkózou ano (nosní mandle, nakonec ji synovi nechali kvůli vyšší krvácivosti, ale narkózu už měl danou), bylo to dobré, trochu náročné bylo, jak se syn probíral, ale rozhodně se to dalo zvládnout.Tak moc držím palce, určitě to bude dobré. ![]()
euryanta píše:
tak moc děkujem, koukala jsem jakou máte doma holčičí nadílku
kluci se nám asi vyhybaji…
Dobrý den, my jdeme teď v úterý na bronchoskopii s dcerkou (2,5roku) a mám strach taky jak to probíhá, je ještě maličká a v narkoze už bude podruhý během tří dnů
Měli jsme jít na mandle ale nepodařila se intubace kvůli zúžení průdušnice, takže mandle máme a teď nás čeká tohle. Prosím pokud na tom už někdo byl s dítkem napište, předem děkuji za každé reakce Jana
@Adríse mohu se zeptat zda měla dcerka nějaké následky po 2 narkózách? Třeba i z hlediska učení, ADHD apod. Dcera byla taky 2× v narkóze za 4 dny a mám strach z následků do budoucna. Z první se vzbudila úplně v pohodě a z té druhé byla hrozně naštvaná, jak kdyby měla noční děsy. 😔