Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, mám doma hromadu broskví a mám chuť na nějakou fakt osvědčeně dobrou buchtu nebo nějaké řezy:)
Tak pošlete prosím nějaký recept.
Mám celkem všechno doma, ale tvaroh nemám. Ale dyštak skočím koupit ![]()
Já mam recept na výborný broskvový koláč - osvědčený
ale do těsta se dává zakysaná, tak vůbec nevim jestli by bylo možno nahradit obyč šlehačkou..
![]()
Já bych udělala třeba klasický kynutý koláč s drobenkou anebo piškot, natřít tvarohem, broskve a zalít želatinou
Dělám i obyč. bublaninu s broskvemi, nemusíš s nima šetřit, a je to dobrůtka
@soleile Já dělám klasickou hrnkovou buchtu a navrch dávám drobenku, nebo upeču piškot, na to zakysanou smetanu s tvarohem a cukrem, broskve a želé ![]()
@soleile A co třeba broskvová dřeň nebo zmrzlina? Sice to není buchta, ale taky moooc dobrý ![]()
@mijah píše:
Dělám i obyč. bublaninu s broskvemi, nemusíš s nima šetřit, a je to dobrůtka
ta je výborná ![]()
Právě pro muže je bublanina prý moc suchá
a na zmrzku je mě zima
ale nakonec tu bublaninu možná udělám ![]()
Zkus toto http://www.recepty.cz/…oskvemi-5939
Do toho spodního těsta můžeš dát 1 bílek, nebude se to tak drobit.
Osvědčenou dobrotu s broskví mám ![]()
Stačí listové těsto rozválet, z toho udělat obdelníky, z obdelníků čtverce, čtverce naplním tvarohem, zabalím, dám upéct a jak budou upečený, tak je ozdobím nahoru broskví a je to ![]()
Fakt lahoda.
Ja dostala broskve, tak jsem je povarila se svestkama a hruskama, kus zamrazila na dren a kus je na presnidavky, mnam
@pet01 píše:
Já mam recept na výborný broskvový koláč - osvědčenýale do těsta se dává zakysaná, tak vůbec nevim jestli by bylo možno nahradit obyč šlehačkou..
![]()
dej recept:-)
@pet01 píše:
Já mam recept na výborný broskvový koláč - osvědčenýale do těsta se dává zakysaná, tak vůbec nevim jestli by bylo možno nahradit obyč šlehačkou..
![]()
Taky chci recept, zakysanku si koupím ![]()