Broučci v bytě ze psích pamlsků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.1.19 20:23

Broučci v bytě ze psích pamlsků

Hezký večer,

před 14dny jsem koupila ve zverimexu pro naše čivavy jako každý měsíc kroucené tyčinky a dala je do špajzky. Včera jsem doma našla na stropě sem tam malého broučka, večer ve špajzce už plné rohy u stropu…po prohledání jsem zjistila, že se to vyklubalo z náplně tyčinek. S manželem jsme museli vyhodit všechny mouky, vločky apod…zavřené i otevřené, protože všude lezli. Měli jsme vyklizenou celou místnost, co nebylo v nerozbaleném igelitu jsme vyhodili, vytřeli a naskládali zpět. Dnes v poledne tam začali být u stropu zase…jsem už zoufalá z toho, kde můžou být schovaní a jak se jich případně zbavit. Setkaly jste se s tím někdy? Když jsem se ptala ve zverimexu, tak mi slečna s klidem řekla, že se jim to tam občas taky vyklube… :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tkanicka26
21.1.19 20:32
@Anonymní píše:
Hezký večer,před 14dny jsem koupila ve zverimexu pro naše čivavy jako každý měsíc kroucené tyčinky a dala je do špajzky. Včera jsem doma našla na stropě sem tam malého broučka, večer ve špajzce už plné rohy u stropu…po prohledání jsem zjistila, že se to vyklubalo z náplně tyčinek. S manželem jsme museli vyhodit všechny mouky, vločky apod…zavřené i otevřené, protože všude lezli. Měli jsme vyklizenou celou místnost, co nebylo v nerozbaleném igelitu jsme vyhodili, vytřeli a naskládali zpět. Dnes v poledne tam začali být u stropu zase…jsem už zoufalá z toho, kde můžou být schovaní a jak se jich případně zbavit. Setkaly jste se s tím někdy? Když jsem se ptala ve zverimexu, tak mi slečna s klidem řekla, že se jim to tam občas taky vyklube… :cert:

Jj.Je to normalni.Bohuzel.

• Citovat
  • Upravit
558
21.1.19 20:38

Měli jsme těch potvor plnou ložnici pár let zpátky. Nemohli jsme za boha zjistit, kde se berou. Až několik měsíců poté, co sami vymizeli, jsme našli v nočním stolku prokousaný sáček pangaminu. Je to červotoč spížní. Ještě jednou vše prohledat a vyházet. Jiná rada asi bohužel není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
21.1.19 20:45

Do zverimexu poslat ČOIku :cert: a udělat jmenovitou „reklamu“, např.na Facebooku v místních debatních skupinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný