Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Hezký večer,před 14dny jsem koupila ve zverimexu pro naše čivavy jako každý měsíc kroucené tyčinky a dala je do špajzky. Včera jsem doma našla na stropě sem tam malého broučka, večer ve špajzce už plné rohy u stropu…po prohledání jsem zjistila, že se to vyklubalo z náplně tyčinek. S manželem jsme museli vyhodit všechny mouky, vločky apod…zavřené i otevřené, protože všude lezli. Měli jsme vyklizenou celou místnost, co nebylo v nerozbaleném igelitu jsme vyhodili, vytřeli a naskládali zpět. Dnes v poledne tam začali být u stropu zase…jsem už zoufalá z toho, kde můžou být schovaní a jak se jich případně zbavit. Setkaly jste se s tím někdy? Když jsem se ptala ve zverimexu, tak mi slečna s klidem řekla, že se jim to tam občas taky vyklube…
Jj.Je to normalni.Bohuzel.
Měli jsme těch potvor plnou ložnici pár let zpátky. Nemohli jsme za boha zjistit, kde se berou. Až několik měsíců poté, co sami vymizeli, jsme našli v nočním stolku prokousaný sáček pangaminu. Je to červotoč spížní. Ještě jednou vše prohledat a vyházet. Jiná rada asi bohužel není…
Do zverimexu poslat ČOIku
a udělat jmenovitou „reklamu“, např.na Facebooku v místních debatních skupinách.
Hezký večer,
před 14dny jsem koupila ve zverimexu pro naše čivavy jako každý měsíc kroucené tyčinky a dala je do špajzky. Včera jsem doma našla na stropě sem tam malého broučka, večer ve špajzce už plné rohy u stropu…po prohledání jsem zjistila, že se to vyklubalo z náplně tyčinek. S manželem jsme museli vyhodit všechny mouky, vločky apod…zavřené i otevřené, protože všude lezli. Měli jsme vyklizenou celou místnost, co nebylo v nerozbaleném igelitu jsme vyhodili, vytřeli a naskládali zpět. Dnes v poledne tam začali být u stropu zase…jsem už zoufalá z toho, kde můžou být schovaní a jak se jich případně zbavit. Setkaly jste se s tím někdy? Když jsem se ptala ve zverimexu, tak mi slečna s klidem řekla, že se jim to tam občas taky vyklube…