Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, doma se mi vyskytli tihle broučci. Je jich hodně a nejvíce za postelí, občas si jich všimnu na polštáři. Jsou úplně miniaturní, jen nevím, co to je a jak se toho zbavit. Mám na těle virážku, ale nevím jestli to souvisí s nimi.
No podle fotek to moc nejde poznat, po zvětšení to připomíná štěnici. Pokud to máš v posteli + vyrážku volala bych deratizera.
@Ema221 píše:
Ahoj holky, doma se mi vyskytli tihle broučci. Je jich hodně a nejvíce za postelí, občas si jich všimnu na polštáři. Jsou úplně miniaturní, jen nevím, co to je a jak se toho zbavit. Mám na těle virážku, ale nevím jestli to souvisí s nimi.
Rozhodně bych na to pozvala deratizéra. A jestli bydlíte v paneláku, budou muset čistit všude. A víckrát. Nekoupili jste si postel z bazaru? Nebo ji máte čerstvě koupenou? Nebyli jste na dovolené? Mohli jste si to přivézt odjinud.
@Ema221 z toho nejde nic poznat. Neumíš vyfotit pořádný detail?
to může být cokoliv.
@Cenarius hele ono je to tak malinke, ze to proste nejde vyfotit je to jak mala pohybujici se tecka
Postel, vyrážka, podélný brouček, z toho mi vychází štěnice. ![]()
@Petule030 ja uz virazku mam asi od dubna, kozni mi rekla - prilis vysusena kuze
Tak nevim, broucky jsem objevila nedavno
@Ema221 píše:
@Petule030 ja uz virazku mam asi od dubna, kozni mi rekla - prilis vysusena kuze
Tak nevim, broucky jsem objevila nedavno
Vyrážka se píše takhle.
@Ema221 píše:
Tohle na štěnice moc nevypadá, spíše pisivka..