Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky, prodělali jsem zánět močových a cest a prosím o radu zda někdo nemá zkušenost s brusinkami? Dnes jsem koupila brusinkový čaj na močové cesty a dočetla jsem se, že je od 6 let. Myslíte, že i přesto ho mám dceři (2 roky) uvařit? Popřípadě jestli nemáte zkušenosti s jinými přípravky na močové cesty. Děkuji za názory…
Tak já trpím na močák i ledviny docela dost a osobně mi nejvíc pomůže prolévat se teplkým čajem a pytlík sušených brusinek.Ty určitě může i prcek, mě je ujídá 18-ti měsíční dcera.To samé brusinkový čaj, ale máme čistě brusinkový čaj tuším s jablkem sypkou směs ze zdravé výživy-je to jen ovoce, takže tam by nemělo nic uškodit. ![]()
tak tak sušené brusinky. Já je dávám i jen tak třeba do jogurtu jsou dobré. Pozor,ayby nebyly sířené! Já je kupuju v DM jako všechno sušené ovoce pro malou.
holky já se přidám, koupila jsem brusinkovo-malinový džus, je tam nějaké omezení pro stejně staré dítko? ![]()
Já si myslím, že ne, je to ovoce jako každé jiné.Jen teda asi pozor na cukry a tak, já malé džusy ředím.A u zánětu močáku není vhodné pít sladké pití.
Snažíme se pít jen bylinné čaje, ale dost s tím bojujeme. Zkusim v DM koupit i ty sušené brusinky. Čaj už mám nachystaný, tak jsem zvědavá jaký bude mít úspěch.