Rychlá pomoc při dráždivém kašli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
784
1.3.12 22:36

Rychlá pomoc při dráždivém kašli

Prosím maminky o rychlou pomoc, syn mi k večeru začal chraptět, ale teď to došlo do fáze kdy syn nemůže spát, nutí ho to na kašel, a je to jak kdyby mu to šlo na průdušky. Zítra ráno hned pojedeme k dr. ale jak mu teď pomoci aby se on a aji rodiče trochu vyspali. Syn má 13. měsíců, např. co mě napadlo tak psí sádlo ale to doma nemám. Prosím poraďte díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Neprihlasena Jaruna
1.3.12 22:40

Nemas doma Prothazin?Dava se prave na noc na drazdivy kasel.

• Citovat
  • Upravit
784
1.3.12 22:41
Neprihlasena Jaruna píše:
Nemas doma Prothazin?Dava se prave na noc na drazdivy kasel.

Mám doma max. Mucosolvan a Ambrobene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837

Dala bych Zyrtec/Aerius/Xyzal, prostě cokoli máte doma a něco na tlumení kašle - Ditustat, Sinecod, Tussin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
pajulinkka22 píše:

Tak to ani jedno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
1.3.12 22:44

Mucosolvan ne, ten myslím uvolňuje hleny, na dráždivý je Stoptusin, Robitusin atd. Nám pomáhá okamžitě větrat, pořádně otevři okno, třeba ho líp přikryj ale hlavně čerstvý vzduch a zkus ještě podložit matraci pod hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
1.3.12 22:44
pajulinkka22 píše:

Tak to ne,to je na hleny.No moc neporadim,ja detem vzdy davam na noc Prothazin.

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
1.3.12 22:46
Elil píše:
Mucosolvan ne, ten myslím uvolňuje hleny, na dráždivý je Stoptusin, Robitusin atd. Nám pomáhá okamžitě větrat, pořádně otevři okno, třeba ho líp přikryj ale hlavně čerstvý vzduch a zkus ještě podložit matraci pod hlavou.

No jo,jenze pajulinka doma nic nema,jak pise.

• Citovat
  • Upravit
461
1.3.12 22:48
Elil píše:

to nam taky delala mamina, jeste nam davala mokre rucnik na radiator

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
1.3.12 22:49

ja jsem byla pred 14dny se 7mesicnim synem v nemocnici s bronchitidou,doporucili doma hodne vetrat,mokry rucnik na radiator,podlozit postylku..vyfasovali jsme mucosolvan a spiropent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.3.12 22:51

Řeším teď něco podobnýho… Nacpala jsem mu Mucoplant na dobrou noc, pořádně jsem vyvětrala v ložnici (ale zase tam spí i mimino, takže furt otevřený nechat nemůžu :zed: :zed: ), na baldachýn z ikey jsem mu kolíčkama nacvakala mokrý utěrky a ještě jsem strčila k posteli kýbl s vodou… Nic moc jinýho mě nenapadá… :nevim:

edit: a ještě mápodloženou postýlku pod hlavou, ale stejně se stěhuje, jak to vyhovuje jemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
1.3.12 23:01

my jsme mimino pořádně oblíkli, i čepičku, měli jsme v ložnici 15 stupnů. měli oba laryngitidu. měli mít studený odchov a zvlhčený vzduch.
pokud nemáš léky tak aspoň hodně pít, no… a sledovat kašel a dušnost. na laryngitický štěkavý kašel musí mít zimu, ev. otevřít mrazák a dát ho k němu. teď je venku asi 5 stupnů, my stonali když bylo -20, což je takový „praktičtější“…
když by sípal a vtahoval klíčky a nepomohlo by studený vzduch, tak volat 155…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
1.3.12 23:03
Elil píše:

No ale Robitusin je až od 6 let, ten mám pro sebe jak jsem byla nemocná.
Dala jsem mu plínky kolem postýlky, vyvětrala tak snad to pomůže…
DĚKUJI VÁM VŠEM ZA RYCHLOU POMOC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
1.3.12 23:06
obrazek píše:
my jsme mimino pořádně oblíkli, i čepičku, měli jsme v ložnici 15 stupnů. měli oba laryngitidu. měli mít studený odchov a zvlhčený vzduch.
pokud nemáš léky tak aspoň hodně pít, no… a sledovat kašel a dušnost. na laryngitický štěkavý kašel musí mít zimu, ev. otevřít mrazák a dát ho k němu. teď je venku asi 5 stupnů, my stonali když bylo -20, což je takový „praktičtější“…
když by sípal a vtahoval klíčky a nepomohlo by studený vzduch, tak volat 155…

Prosím tě co to je vtahoval klíčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
1.3.12 23:06

Kdyby ho to hodně dráždilo, asi bych zkusila ten Robitusin, nevím, jaké je dávkování, tak prostě to nejmenší, myslím, že snad jedna dávka by mu neublížila. Z vlastní zkušenosti vím, že nám Stoptusin a hlavně ten čerstvý vzduch hned pomohl.
Tak držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+