Brynda u krmení z lahve
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brynda u krmeni z lahve
Maminky prosim o radu…resim velke bryndani mlicka u krmeni…rekneme ze 100 ml mu cca 20-25 vytece koutkame ven…zkoušeli jsme ruzne lahve i dudliky..mame avent, suavinex, canpol..savicku kulatou i zkosenou…Syn ma 2,5 mesice..je o 6 tydnu drive narozeny..u prsa ze zdravotnich důvodů byt nesmel a ted uz se nechyta..takze mliko odsavam plus dokrmujeme…jinak dudlika ma tu klasickou nemocniční kyticku..latexovy kulaty..tech mame doma asi taky 10 a jiny proste nechce…Meli jste nekdo stejný problem u krmeni a časem ti preslo? Popr.tip na savicku ze ktere nebude bryndat?..diky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zdravím. Máme také předčasně narozené miminko, takže moc nekojím a dávám odstříkané mléko z lahve. Měli jsme stejný problém s bryndáním. U nás zafungovaly lahve Dr. Brown's, dobrá byla i Medela Calma, ale je drahá. Je praktické mít lahviček více a pak už je pořizovací cena vysoká. Dr. Brown's je cenově dostupný a má navíc i patentovaný systém pro odvádění vzduchu jako prevence kolik. Nicméně u nás se moc neprodávají. Našla jsem jen asi dva e-shopy. Nechala jsem si je nakonec přivézt ze zahraničí. Tak hodně zdaru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej brynda este ve 4 mesicich, az tak to neresim, dam mu bryndak a mlika udelam trochu vic nez vypije…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nasi je 7 mesicu, ma savicky a lahve MAM a mliko ma az na brise..neresim..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj má měsíc, používá tu na fotce a ok. Bryndá až po jídle. Při jídle jen když je rozespalý, nebo už nechce ale rozhodně né vždy a tolik co píšete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit