Lze zamrazit meloun?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Lze zamrazit meloun?
Ahoj,
zkoušela jste některá mrazit melouna? Koupila jsem melouna jako krávu, děti jsou na táborech a my s manželem to nemáme šanci sníst. Myslela jsem, že ho nakrájím na kostky, mrsknu do mrazáku a pak si zmraženého budeme dávat místo ledu třeba do pití, ale nevím, zda nebude po rozmražení spíš ![]()
Máte některá zkušenosti?
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Loll tak to zkus, dneska kus nakrajej a rano vyzkousej, kdyz tak jako tak ho uz mas doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyzkoušej a pak nám dej vědět, taky mi většinou kus melouna zbyde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loll ono i kdyby se to pak jedlo napůl zmrzlé tak místo zmrzky na osvěžení, jen bych mrazila bez pecek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elen8 Limču jsem zkoušela minule a moc dobrá nebyla, ale po receptech jsem nekoukala, to je pravda. Jen jsem ho rozmrvila tyčákem a přidala perlivou vodu. Jako vypili jsme to, ale že bych to musela mít denně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ji teda nedelala delala ji pritel ale tusim ze pridaval jeste stavu z limetek, hnedy cukr a vic nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loll ja delam, ze melouna namackam/rozmixuju a naleju to do dvoudecovych plastovych kelimku, zamrazim. A pak vezmu velky skleneny dzban, do nej nejlepe trochu domaci bezove stavy /muze byt i jen voda ci sodovka/, vymackam citron, nakrajim a nahazim jeste kolecka citronu a pomerance a par listku maty. Prihodim zmrazeny kostky melounu a mas super osvezujici piti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera jsem viděla fotku, kousek vrchu odkraty a vnitřek všechen tycovym rozmixovany a buď do toho nic nebo sampus, vychladit a mate drink letní. Nebo jiné ovoce udelat bowli a pozvat sousedy a je po obrovském melounu.
Mrazit jsem nezkousela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Meloun razit jde, dokonce velmi snadno díky vysokému obsahu vody. Ale po rozmražení je z něj skoro hned bláto. Konzisencí myslím, ne chutí, ačkoliv i ta chuť je o třídu níž než u čersvého kusu.
Za mě spíš pořádně vychladit a sežrat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit