Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Maminky, mám trochu blby dotazměla jsem pohlavní styk a poté dorazila ms asi za 10 dni, velmi silná první 2 dny, poté slabla, cca po 18-19 dnech od pohlavního styku jsem šla na gyndu s tím, ze me bolí porad podbrisek, doktorka udelala běžnou kontrolu a nic nevidela. Myslite ze by za tak kratkou dobu poznala těhotenství? Diky
Ano poznala by to, že jsi těhotná. Měla jsi normální MŠ, tak proč se bojíš? Měla sis udělat test a byla bys v klidu.
@Jessica4 Jen se ptám o nic nejde
zajímalo mě to, jen zda by to poznala, když jsem měla MS ![]()
@Anonymní píše:
@Jessica4 Jen se ptám o nic nejdezajímalo mě to, jen zda by to poznala, když jsem měla MS
Tak někdy se stane, že ženy menstruují v prvních měsících. Pokud tě ale kontrolovala UTZ kvůli bolestem v podbřišku, tak vyšetření určitě udělala důkladně. Pak by tam bylo určitě něco videt. Kdyby měla pochyb, tak na test krve by tě asi poslala si myslím.
Maminky, mám trochu blby dotaz
měla jsem pohlavní styk a poté dorazila ms asi za 10 dni, velmi silná první 2 dny, poté slabla, cca po 18-19 dnech od pohlavního styku jsem šla na gyndu s tím, ze me bolí porad podbrisek, doktorka udelala běžnou kontrolu a nic nevidela. Myslite ze by za tak kratkou dobu poznala těhotenství? Diky