Brzký ultrazvuk

Anonymní
31.3.20 18:42

brzký ultrazvuk

Maminky, mám trochu blby dotaz :nevim: měla jsem pohlavní styk a poté dorazila ms asi za 10 dni, velmi silná první 2 dny, poté slabla, cca po 18-19 dnech od pohlavního styku jsem šla na gyndu s tím, ze me bolí porad podbrisek, doktorka udelala běžnou kontrolu a nic nevidela. Myslite ze by za tak kratkou dobu poznala těhotenství? Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
31.3.20 18:55

Možná kdyby opravdu hledala. Ale ani to není jisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
31.3.20 18:56
@Anonymní píše:
Maminky, mám trochu blby dotaz :nevim: měla jsem pohlavní styk a poté dorazila ms asi za 10 dni, velmi silná první 2 dny, poté slabla, cca po 18-19 dnech od pohlavního styku jsem šla na gyndu s tím, ze me bolí porad podbrisek, doktorka udelala běžnou kontrolu a nic nevidela. Myslite ze by za tak kratkou dobu poznala těhotenství? Diky

Ano poznala by to, že jsi těhotná. Měla jsi normální MŠ, tak proč se bojíš? Měla sis udělat test a byla bys v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.20 19:01

@Jessica4 Jen se ptám o nic nejde ;) zajímalo mě to, jen zda by to poznala, když jsem měla MS :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1308
31.3.20 19:09
@Anonymní píše:
@Jessica4 Jen se ptám o nic nejde ;) zajímalo mě to, jen zda by to poznala, když jsem měla MS :nevim:

Tak někdy se stane, že ženy menstruují v prvních měsících. Pokud tě ale kontrolovala UTZ kvůli bolestem v podbřišku, tak vyšetření určitě udělala důkladně. Pak by tam bylo určitě něco videt. Kdyby měla pochyb, tak na test krve by tě asi poslala si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí