[b]speedy x gesslein[/b]

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
30.10.08 10:40

[b]speedy x gesslein[/b]

Ahoj rozhoduju se nad kočárkem. ještě to je brzy, ale zvažuju. co se dá. čekám letní mimi. Na první mimi jsem měla trojkolku quinny freestyle, ještě starý prostorný model s naklápěcím kolečkem. Z toho důvodu bych nový model nechtěla. zmenšili ho a ještě je tam to hůř fungující otáčecí kolo. Nechápu tuhle nesmyslnou inovaci.
Chtěla jsem proto speedy, v rámci možností mi přišel stravitelnější prostorově a hlavně desingově. Teď jsem si ale všimla, že nemá polohovací ukojeť. Když mám malou dcerku, která by chtěla vozit…
a zalíbil se mi Gesslein future nebo F6, ten má i brzdu, ale nevím jestli má F6 i obě :,-(y kol na vyměnění. Nevím, jakou nevýhodou jsou nenafukovací kola a taky váha. Utáhla bych ho se svýma 50ti kilama? Díky za reflexi Klára.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
14.11.08 12:09

Kláro - mám speedi, nemám gesslein. ohledně speediho se ptej na cokoliv, pokusím se odpovědět

k tvé otázce - speedi má rukojeť teleskopickou, zajíždí dolů, v zimě ho vozila moje tehdy ani ne 4 letá neteř a na rukojeť dosáhla. je to super v tom, že nekopeš do koleček, hodí se i na brusle a bruslema neklepeš do kol.

jinak je lehkej, dobře se s ním manipuluje, super je ruční brzda na zadní kola /odpadají starosti s tím, že přední kotoučová brzda někdy padá, chytá se do ní špína atd. /

Verze 09 je super v tom, že má konečně madlo před dítětem (dřív nebylo). dá se koupit orig zmenšovací vložka do sporťáku /později/, takže kočárek je pohodlnější.

Šťastný výběr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4