Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Kláro - mám speedi, nemám gesslein. ohledně speediho se ptej na cokoliv, pokusím se odpovědět
k tvé otázce - speedi má rukojeť teleskopickou, zajíždí dolů, v zimě ho vozila moje tehdy ani ne 4 letá neteř a na rukojeť dosáhla. je to super v tom, že nekopeš do koleček, hodí se i na brusle a bruslema neklepeš do kol.
jinak je lehkej, dobře se s ním manipuluje, super je ruční brzda na zadní kola /odpadají starosti s tím, že přední kotoučová brzda někdy padá, chytá se do ní špína atd. /
Verze 09 je super v tom, že má konečně madlo před dítětem (dřív nebylo). dá se koupit orig zmenšovací vložka do sporťáku /později/, takže kočárek je pohodlnější.
Šťastný výběr!
Ahoj rozhoduju se nad kočárkem. ještě to je brzy, ale zvažuju. co se dá. čekám letní mimi. Na první mimi jsem měla trojkolku quinny freestyle, ještě starý prostorný model s naklápěcím kolečkem. Z toho důvodu bych nový model nechtěla. zmenšili ho a ještě je tam to hůř fungující otáčecí kolo. Nechápu tuhle nesmyslnou inovaci.
y kol na vyměnění. Nevím, jakou nevýhodou jsou nenafukovací kola a taky váha. Utáhla bych ho se svýma 50ti kilama? Díky za reflexi Klára.
Chtěla jsem proto speedy, v rámci možností mi přišel stravitelnější prostorově a hlavně desingově. Teď jsem si ale všimla, že nemá polohovací ukojeť. Když mám malou dcerku, která by chtěla vozit…
a zalíbil se mi Gesslein future nebo F6, ten má i brzdu, ale nevím jestli má F6 i obě