Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky…prosím o radu. Chtěla bych koupit golfky dobře skladné do auta, ale taky aby něco vydržely. Chci je mít jako druhý kočárek vedle sporťáku. Líbí se mi Jané Carrera, ale zdá se mi docela úzký. Taky se mi líbí Babypoint Solar, ale zase nevím, jestli ta kvalita není daleko lepší u Jané Carrera. Budu vděčná za každou zkušenost a radu. Děkuji!
Peto, nebrala bych ani jedny, kdyz uz tak lehke golfky do auta
co Jane energy? anebo bych koupila quinny zapp, ale nejdou polohovat, zato jsou lehke a skladne
Kdyz mas sportak, tak jak carrery tak solar jsou takove golfkosportaky
Katy..já je chci, aby něco vydržely…a hlavně polohování nožiček aby měly. Chci s nima jezdit i tak, nejenom do obchodu…takže chci něco pohodlného pro malého. Ale klidně bych brala i jiné..když bude mít někdo dobrou zkušenost.
Ahoj, jedna švagrová má Solary a jedna měla Carrery..no, Solary jezdí cca už druhým rokem, super velký a to toho hodně odtahali, Carrery šli do světa. Nevím, jestli chceš spojenou rukojeť, ale pro Solary jednoznačně vede cena a výbava, kdežto u Carrer zase spojená rukojeť a možná trochu líbivější vzhled (ne pro každého..)Takže záleží, co od nich požaduješ, já bych asi možná volila ty Solary ![]()
Jané Energy mám já, do města a na nákupy dobrý, ale pro větší mimčo a ne moc do terénu. Já je mám jako druhý kočár k trojkombinaci a teď k PP Centru..
Ahojky,
já mám jako druhý kočár pro malého Carrery. Mám je jako kočár do auta (když se mnou jezdil do práce) nebo teď doma na uspávání nebo případně na krátké procházky ne do terénu. Jinak máme jako hlavní kočár Mutsy UrbanRider (do terénu, kde jsme každý den - nepřekonatelný).
Carrery - hlavní plus je, že oproti Mutsyně jsou lehký - unesu v nich Toníka (9kg) až do druhého patra sama, spojená rukojeť - mně se kočár ovládá dobře, i když druhou vedu psa nebo Aleše. Toník je v nich spokojený, vejde se tam i s fusakem (Aesthetic), ale je fakt, že místa na rozdávání tam nemá (a počítám, že příští zimu už budeme jezdit jen s dekou a případně dokoupím nánožník, protože v zimní bundě už by se tam s fusakem asi nevešel). Ale zase polohování až do lehu, opěrka nohou se dá zvednout, velký koš pod kočárkem, ty opěrky kolem zad jsou super, že na něj z boku nefouká ani když mám boudičku shrnutou. Takže já jsem spokojená, ale do terénu fakt není :-/ To mi přijde, že musí být Toník vyklepaný jako kotleta.
Na Aleše jsem měla Carrery s beranama a ty byly strašné!!! Vůbec se nedaly ovládat jednou rukou. Nemohla jsem telefonovat nebo držet psa, atd. Takže ty šly do světa.
Nevím, jak se ovládají ty Solary. Asi bych si to vyzkoušela. U mě je fakt priorita to ovládání jednou rukou. A myslím, že to s žádnýma beranama nebude nic moc (i když u Zappek, které máme také to jde v pohodě, ale to je trojkolka, takže je to trochu jiné).
Jo a tyhle Carrery mám jeté po kamarádce a v pohodě. Takže pokud bys chtěla ušetřit, klidně kup jeté na MMB, fakt nemáme jediný problém s tím, že je už před námi jetý jedním dítkem. Kvalitativně jsem s ním mnohem spokojenější než jsem byla se Slalomem pro Aleše
.
Ahoj Ty solar mě prijdou docela veliký, taky jsem na ně kdysi koukala a Jané mě zkrátka odrazuje zkušenostma kamarádek s kvalitou. Já mám už skoro dva roky Hauck Esprit. Líbili se mi, jsou super skladné, pláštěnka na připnutí na zip a jsem moc spokojená. k.