BT

Anonymni
18.7.08 08:08

BT

Dobré ránko,

dlouho jsem tu nebyla, neboť nestíhám, takže se omlouvám, že nestíhám dočítat. Nicméně Dášo dort je naprosto skvělý a nádherný.

Měla bych dotaz týkající se BT. Doposud jsem si ji nikdy neměřila, neboť mi bylo sděleno, že k ovulaci u mě nedochází. Nicméně po revizi jsem se rozhodla, že si ji začnu měřit a tak jsem se dívala na internet co a jak, ale teploty mám oproti internetu naprosto odlišné, takže nevím zda je to vpořádku. 4 dny po menstruaci jsem si ji ještě neměřila ale pak byla teplota následující 36,6; 36,6; 36,5; 36,7; 36,5; 36,3; 36,5; 36,5; 36,4; 36,5.
Na internetu bylo uvedeno, že by se pak měla zvýšit více, tak nevím. Uvidím jak to bude pokračovat. Tak doufám, že k ovulaci u mě dochází.

Pokud by jste mi někdo mohl poradit co a jak tak bych byla moc ráda.

Děkuji
Lucka (Clea)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10459
18.7.08 08:21

ahoj,
tvoje nameřené hodnoty jsou konstatní (pořád stejné), ke zvýšení a tedy ovulaci zatím nedošlo. Jestli chceš víc info k měření, tak tady jsou výborný stránky http://merenibt.xf.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
18.7.08 08:23

Anonymní…nemáš tam žádný teplotní vzestup…takže OVU při těchto BT nebyla. OVU je když BT náhle stoupne minimálně o 0.2 stupně a tam zůstane , případně roste dál…ale už neklesá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty