Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak je asi po všem dneska 36,6. Měřím rtuťovým a nikdy nemám teplotu nad 37. 37 se mi povedlo v létě jinak max 36,9. Nemůže to btý i tím, že teplotu měřím v 5hod ráno?
berusko, jsem na tom stejně. Už 4 dny 36,8 a břicho mě dost bolí, jako bych to měla dostat. Ale jsem teprve asi 9 den po ovu, takže čekám spíš na to zvýšení teploty…
mmarky - fakt, nemusí být 37?
NiKi
berusko, to je mi líííto. Vypadá to na pokles… ![]()
Kolik dnů jsi tedy zatím máš luteální fázi?
Já jsem odvedle, z Perníkova ![]()
NiKi
Ahoj, podle teploty 14 a podle bolestí a hlenu 11. Uvidím přes víkend. Podle mě to dostanu.
berusko, treba mrcha opravdu neprijde
, jinak 37 opravdu není podmínka, je to obvyklé, ale každá jsme jiná
, 2 desetinky nejsou nic ![]()
čauky, snad vás dámy uklidním, taky nemám víc, než 37,0 ale na fertility friend jsem se dočetla (jak se mi ta anglina hodí!) že je důležité, aby se bt držela dlouhodobě alespoň 0,2 (!) stupínku celsia nad bt před ovu, což teda bohatě splňuji..taky tam mluvěj o Farenhaitovi, tam je to 0,4 stupínku, je jiné měření, možná to někoho zmate, ty jiné jednotky..tak všem držím palečky, já jsem 16.den po ovu, tečou mi nervy, co bude zítra na teploměru, dnes 36,9 , včera taky… ![]()
Ahojky, jsem dnes 20dpov, měla sem menstruaci jen jeden den, poté jen špinění. Teplota se mi drží kolem 37,0,36,9 a 36,8.Teplotu sem začala měřit dva dny před OV.,která byla 36,6.Pak stoupla na 37,1.Test v době menstruace byl ale negativní, jiné příznaky těhotenství nemám. Myslíte, že jsem i přesto těhotná???