Bubáci

23
22.9.05 01:32

Bubáci

Ahoj holky,
mám chlapečka kterému budou dva roky. Poslední asi tři týdny má problém s usínáním, protože mi tvrdí, že v ložnici jsou bubáci. To stejné je i ráno, vstane v šest a odmítá spát, kvůli bubákům. Od narození spinkal celou noc, vždy asi 11-12 hodin v kuse bez nočního buzení.
Má 9letou sestru od které asi ví co je bubák (občs ho postraší ať někam nechodí, že tam jsou bubáci).
No a já teď nevím jak ho toho zbavit. Už jsem mu zkoušela vysvětlit, že bubák tam není, to nepochopil. Tak mu říkáme, že už šel pryč, pa pa. Tak kývne, řekne, že bubák je pa pa a nastane řev - mámíííí bubááák.
Fakt už nevím co s tím.
Prosím poraďte.
Dík
 Masi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1305
22.9.05 03:33

Masi ahojky,
no je to tezke ho ted od tech bubaku dostat a je pravda ze deti se proste nemaji nicim strasit. Ja si dodneska pamatuju jak nas zase nasi strasili vecer klekanicema.........ze si pro nas prijdou kdyz nepujdeme domu. Na me to teda zabiralo ale zase dodneska i kdyz vim uz ze to je vymysl a nesmysl tak mam takovy divny pocit u toho kdyz se to slovo rekne..........jakoby se ve me probudi ten stary strach. Segru zase strasili bratranci s pavoukama..........mela z nich fakt uplne panickou hruzu a dokazala vrestet jak na lesy kdyz nejakeho videla.
Ja bych predevsim asi vysvetlila prvni te starsi dceri at ho tim uz za zadnych okolnosti nestrasi a spolu byste sly za malym prckem a obe mu rekly ze uz bubaci odesly na nejake konkretni misto treba ktere on zna......ale daleko od nej. A misto nich ze prisel nekdo novy (nejlepe asi koupit nejakeho noveho plysaka) a ze ten je moc hodny a bude si s nim hrat. Jestli to zabere fakt nevim..........sama mam skoro dvouleteho kluka a ten se zatim bal akorat jednoho plysaka s velkyma ocima protoze tak divne mluvi (ten plysak) a smeje se ale uz to prekonal a ted si s nim dokonce hraje. Takze kdyby mozna nezabralo tohle tak zase mozna druha varianta koupit nejake postavicky podobne bubackum.........ale roztomile a vysvetlit mu ze si za nim prisli hrat a ze nejsou zli. Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
22.9.05 05:50

Nebo můžeš zkusit, když zase začne vyvádět, prohlídnout spolu pokojíček, pod postelí, skříň, ať sám vidí, že tam žádnej bubák nikde není a může jít klidně spát :wink:
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect