Bubble Tea a Bubbleology

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21899
23.9.16 09:44
@terinka4444 píše:
Ano, takže nejde o bubble tea a zdraví občanů jako takových, ale o hon na nepravdivou reklamu jedné firmy. Firma, co se nevymlouval aa rovnou řekla, že jsou to srajdy z toho vybruslila. Takže nejde o ten výrobek, protože ten je stejný.

No a? Me prijde v poradku, ze napadli lzivou reklamu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
23.9.16 09:45
@terinka4444 píše:
Právě že nic.

Pak je vsechno h poradku ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.9.16 09:46
@Eemii píše:
No a? Me prijde v poradku, ze napadli lzivou reklamu :nevim:.

a že třeba nenapadli, že nutella je zdravá pomazánka plná lískových oříšků a mléka s vápníkem, co se má mazat ráno k snídani na chleba :mrgreen: Co jí ak za prachy propagovala Štěpánka Hilgertová :mrgreen: Drtivá většina reklam je lež.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
23.9.16 09:51

@terinka4444 tak samozrejme. Proste si vybrali tohle, protoze nemuzou zvladnout vsechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.9.16 09:52
@Eemii píše:
@terinka4444 tak samozrejme. Proste si vybrali tohle, protoze nemuzou zvladnout vsechno :mrgreen:

a nebo se to hodilo :mrgreen: někomu jinému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
23.9.16 09:59

Nápoj od Bubbleology jsme ochutnali jednou, když to začalo. Původně jsme se tam šli podívat, neb jsme si naivně mysleli, že tam prodávají nějaké barevné superbublifuky /podle těch zkumavec, co mají na báru :mrgreen: / No ochutnali jsme mandlový umělohmotný hnus. Z těch kuliček jsme se málem pozvraceli… U nás jednou a dost. Holka sama vyhodnotila, že peníze dá radši za čerstvě vylisovaný fresh nápoj z ovoce nebo zeleniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
23.9.16 10:36

Já si bubble tea koupím tak jednou měsíčně a chutná mi a neřeším, jestli je to zdravé nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
23.9.16 11:12
@terinka4444 píše:
a že třeba nenapadli, že nutella je zdravá pomazánka plná lískových oříšků a mléka s vápníkem, co se má mazat ráno k snídani na chleba :mrgreen: Co jí ak za prachy propagovala Štěpánka Hilgertová :mrgreen: Drtivá většina reklam je lež.

Tak na Nutelle složení je a jednotlivým složkám se v pořadu věnovali, jako je například nezdravý palmový olej, takže kdo chce, přečte si složení a nekoupí si ho. U bubbleology šlo hlavně o to, že všude hlásali, jak je to jen přírodní a bez cukru a lhali i mamince nemocného dítěte, když chtěla vědět složení.
A pořad se nezabývá jen nezdravými potravinami, ale i nekalými praktikami různých firem.
Já tomu pořadu hrozně fandím, díky němu jsem se dozvěděla spoustu věcí, například, že instantní polívky se teď všude chlubí, jak jsou bez glutamátu a je v tom jen přírodní složení, ale už neříkají, že ten glutamát vznikne po tom, co se to zalije horkou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
23.9.16 11:18

@Martina1991 Jak může glutamát vzniknout zalitím horkou vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
23.9.16 11:22
@terinka4444 píše:
ano, pak ano, je fuk, že bubble tea je srajda všude napříč republikou, jde o firmu, pak ano, Ale pak se míjí účinkem ten pořad, který má být o špatných potravinách, když ve finále koncový spotřebitel řeší firmu a ne ten produkt, takže konkurenční boj.Nicméně, oproti tomu, co běžně konzumujeme, co si běžně kupujeme v našich obchodech, co za chemické věci běžně jíme, jak je chemicky ošetřena všechna zelenina a ovoce, je nějaký bubble tea sem tam úplně šumák, zase taková katastrofa to není oproti jiným potravinám.

Já bych neřekla, že pořad má být o špatných potravinách. Pořad jednak ukazuje špatné potraviny, ale ukazuje taky v řadě dílů obchodní praktiky různých šmejdských firem apod.

A jak už je tady zmíněno, nemůžou se věnovat všem nezdravým potravinám. Já myslím, že je dobře, že se věnují zrovna těm, které jsou aktuálně populární. A rozdíl oproti zmíněné Nutelle je v tom, že tam složení bez problémů najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
23.9.16 11:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
23.9.16 11:31
@Martina1991 píše:
@Black Cat https://www.stream.cz/…ne-potraviny koukni od 6:10

Dík. :kytka: No síla teda! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.10.16 17:25

Podle me hloupost nemohlo by se to tady v Cr prodavat kdyby to neproslo nejakym limitem jako třeba i v nemecku to delaji ty testy. Cukr ma ted v dnesni době uz kazde piti v sobe. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová