Bude mi 40, co si přát?

Anonymní
1.4.15 09:33

Bude mi 40, co si přát?

Za pár dnů mi bude 40 let. Jaký dárek bych si od manžela mohla / měla přát :think:? Navrhoval dovolenou, ale ta by byla pochopitelně společná, dále přišel s návrhem s něčím do domácnosti, ale to by sloužilo také všem. Chtěla bych něco jen PRO SEBE, zní to sobecky, ale měl by to být dárek jen pro mě. Máme 3 děti, z toho dvě opravdu maličké, proto nemůžu nikam sama… Co by jste si přály vy ;)?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sadlo-maslo-uzeniny
1.4.15 09:36

Přej si chlapa :-D Ten bude určitě jen pro tebe :-D

• Citovat
  • Upravit
29350
1.4.15 09:38

Tak si přej parfém, tím se určitě manžel vonět nebude :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
1.4.15 09:41

Co třeba poukázku na masáž, nebo nějaký wellness?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
1.4.15 09:41

Já bych ti doporučila dovolenou. Ta te nabije. At přemýšlím, jak přemýšlím, věci pro me nemají takovou hodnotu. Případně jestli uvazujes o nějakém sportu, tak at ti koupi výbavu. Případně jestli potrebujes po dětech zlepšit postavu, tak třeba orbitrek nebo behaci pas domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
1.4.15 09:42

Narozeniny, zvlast kulate, jsou fakt prilezitosti prat si neco extra pro Tebe ;) Ja si k takovymto prilezitostem vzdy preju neco, co bych si jinak nekoupila a udela mi to radost (nehlede na prakticnost). A co to bude, uz zalezi na tom, jaky jsi typ. Ja jsem si treba k narozeninam koupila kolobezku, k jine prilezitosti GTX pohorky (dvakrat drazsi, nez bych si koupila jinak a mam z nich radost ohromnou), za statnice spacak od Sira Josepha ;) Jinemu cloveku by udelalo radost neco pekneho na sebe, nejaky sperk apod., musis vedet, z ceho bys byla „na vetvi“ jeste mesic prave Ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.15 09:43

Ono je to asi těžké, parfémy mám, opravdu kvalitní, možná ta masáž by nebyla špatná :) Přemýšlela jsem nad něčím trvalé hodnoty, jako třeba šperk, ale říkat si o to mi přijde trapný :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
7139
1.4.15 09:46

Taky to ted aktuálně řeším :mrgreen: co třeba nějaký parfém nebo šperk? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.4.15 09:48
@Anonymní píše:
Ono je to asi těžké, parfémy mám, opravdu kvalitní, možná ta masáž by nebyla špatná :) Přemýšlela jsem nad něčím trvalé hodnoty, jako třeba šperk, ale říkat si o to mi přijde trapný :pocitac:

trapné? Proč? Pokud po tom tak toužíš, tak na tom nic trapného není… ale ono je to stejně přece jedno, všechno je pomíjivé… ale snad víš, co by ti udělalo největší radost, tak se neboj říct si o to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35761
1.4.15 09:49

Ja bych brala sperk, kabelku, den ve spa :-) nebo vsechno dohromady, vecer veceri a mejdan :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
1.4.15 09:50
@Anonymní píše:
Ono je to asi těžké, parfémy mám, opravdu kvalitní, možná ta masáž by nebyla špatná :) Přemýšlela jsem nad něčím trvalé hodnoty, jako třeba šperk, ale říkat si o to mi přijde trapný :pocitac:

trapné to není, je to dárek pro tebe, zvolila bych něco, aby to rodinu finančně nezruinovalo a klidně se vyslovila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
1.4.15 09:53

Já dostanu tunu knih :lol:
A tvé sobecké přání zcela chápu a podporuji, od chvíle, kdy jsem málem manžela zavraždila žehlicím prknem, si už dává pozor.
Přát si můžeš cokoliv (hezké bude, když kvůli tomu nebude muset muž jít vyloupit banku), doporučuji si přát něco, co doopravdy chceš. My méně romantické si to rovnou i koupíme a šetrně sdělíme manželovi, čím nám udělal radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
1.4.15 09:55
@Knihomyš píše:
Já dostanu tunu knih :lol:
A tvé sobecké přání zcela chápu a podporuji, od chvíle, kdy jsem málem manžela zavraždila žehlicím prknem, si už dává pozor.
Přát si můžeš cokoliv (hezké bude, když kvůli tomu nebude muset muž jít vyloupit banku), doporučuji si přát něco, co doopravdy chceš. My méně romantické si to rovnou i koupíme a šetrně sdělíme manželovi, čím nám udělal radost.
:mrgreen: já pro inspiraci stahuju obrázky do pc, ale můj chlap mě dokáže mile překvapit i bez toho, to zase jo :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
1.4.15 09:56

3 děti, z toho dvě maličké - asi bych si přála několik večerů po sobě pobyt na utajeném místě bez dosahu mobilu. Věřím, že by mě nějaká kamarádka do sklepa schovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
1.4.15 09:58

A co třeba nějakou elektroniku? Já jsem na nekulatiny dostala nový notebook. Ten starý už mě hrozně štval, byl pomalý a prostě celkově na prd, ale nenapadlo by mě si ho přát. Ale s manželem se na něj složila celá rodina a mě to udělalo opravdu velkou radost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová