Bude mi 40, co si přát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1806
1.4.15 09:59

Co třeba kolo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.4.15 10:03

Take jsem pro „darek pro sebe“. Jenze ono i do domacnosti to muze byt jen pro tebe. U nas je mnoho veci, ktere delam pouze ja. Takze pro me by byla treba sušicka, ktera by neustale prinasela spoustu volneho casu jen mne :-) Pak jsou jiste i takove kusy nabytku, co by udelaly radost jen mne.
Ma zkusenost sperky: jeden cas jsem si je take prala, prani jsem vyslovila. Nikdy jsem nedostala dle svych predstav. A jit a vybrat si, kdyz vidim cenovky, to bych nedokazala.
Pro me momentalne by byl nejvetsi dar vikend ve spa, i kdyz by nebyl trvale hodnoty. Proste to strasne potrebuji.
Zkus vyslat manzela s ddetmi ven( abys zustala doma uplne sama), trochu pomeditovat napr. ve vane, a treba ti tva niterni prani trochu vypluji na povrch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
1.4.15 10:17

@AniNevim A nebylo by chytřejší naučit manžela žehlit a věšet prádlo a pak koupit sušičku jemu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
1.4.15 10:21
@Anonymní píše:
Za pár dnů mi bude 40 let. Jaký dárek bych si od manžela mohla / měla přát :think:? Navrhoval dovolenou, ale ta by byla pochopitelně společná, dále přišel s návrhem s něčím do domácnosti, ale to by sloužilo také všem. Chtěla bych něco jen PRO SEBE, zní to sobecky, ale měl by to být dárek jen pro mě. Máme 3 děti, z toho dvě opravdu maličké, proto nemůžu nikam sama… Co by jste si přály vy ;)?

Ja dostala minuly rok k pul-kulatinam krasny kvalitni hodinky. S necim do domacnosti bych ho hnala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
1.4.15 10:25

Co třeba tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
1.4.15 10:26

Já si na kulatiny přeji vždy šperky…jsou věčné, jen pro mě a dělají mě hezčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.15 10:30

@Pedro 00 @Pedro 00 Boha, co s tím bud dělat??? :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
11877
1.4.15 10:38
@Pedro 00 píše:
Co třeba tohle?

Haha, nebo třeba lístky na fotbal, hokej, novou počítačovou hru… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takové dárky dávají chlapi rádi. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
1.4.15 10:51
@Pedro 00 píše:
Co třeba tohle?

To by mi chlap nedovolil, bál by se, že bych to chtěla používat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
1.4.15 10:52
@Anonymní píše:
@Pedro 00 @Pedro 00 Boha, co s tím bud dělat??? :pocitac:

Vezme, natankuje, odjistí a zeptá se: „Tak co miláčku, jakoupak soupravu z bílého zlata jsi mi koupil k narozeninám?“ :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.4.15 11:02
@Knihomyš píše:
@AniNevim A nebylo by chytřejší naučit manžela žehlit a věšet prádlo a pak koupit sušičku jemu? :lol:

Z takovych naivnich predstav o hypotetickem uspechu neproduktivne investovaneho casu (na uceni psa…) jsem davno vyzrala. Napsala bych „vyrostla“, ale poprve me to napadlo kdyz uz jsem prestala rust :-D a zacala uz jen zrat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.4.15 11:03
@Gorlami píše:
Ja dostala minuly rok k pul-kulatinam krasny kvalitni hodinky. S necim do domacnosti bych ho hnala!

jooo, to je i pro me super darek, ocenila bych :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
1.4.15 11:11

Jééé tak to já bych teda brala tu dovolenou

ségře jsme ke 40tinám dávali takový to lítání ve vzduchovým tunelu a byla spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
1.4.15 11:24

@AniNevim on by to nemusel umět doopravdy, vždyť by dostal k narozkám tu sušičku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.15 13:41

Já mám narozeniny teď v sobotu, sice jen 24, ale vybrala bych si večeři s kytkou, hodinky, jarní bundu a pekárnu. Ale dostala jsem už o min. víkendu část nového šatníku a boty za cca 6tis, takže už asi nic dalšího nebude. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová