Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Take jsem pro „darek pro sebe“. Jenze ono i do domacnosti to muze byt jen pro tebe. U nas je mnoho veci, ktere delam pouze ja. Takze pro me by byla treba sušicka, ktera by neustale prinasela spoustu volneho casu jen mne
Pak jsou jiste i takove kusy nabytku, co by udelaly radost jen mne.
Ma zkusenost sperky: jeden cas jsem si je take prala, prani jsem vyslovila. Nikdy jsem nedostala dle svych predstav. A jit a vybrat si, kdyz vidim cenovky, to bych nedokazala.
Pro me momentalne by byl nejvetsi dar vikend ve spa, i kdyz by nebyl trvale hodnoty. Proste to strasne potrebuji.
Zkus vyslat manzela s ddetmi ven( abys zustala doma uplne sama), trochu pomeditovat napr. ve vane, a treba ti tva niterni prani trochu vypluji na povrch.
@AniNevim A nebylo by chytřejší naučit manžela žehlit a věšet prádlo a pak koupit sušičku jemu? ![]()
@Anonymní píše:
Za pár dnů mi bude 40 let. Jaký dárek bych si od manžela mohla / měla přát? Navrhoval dovolenou, ale ta by byla pochopitelně společná, dále přišel s návrhem s něčím do domácnosti, ale to by sloužilo také všem. Chtěla bych něco jen PRO SEBE, zní to sobecky, ale měl by to být dárek jen pro mě. Máme 3 děti, z toho dvě opravdu maličké, proto nemůžu nikam sama… Co by jste si přály vy
?
Ja dostala minuly rok k pul-kulatinam krasny kvalitni hodinky. S necim do domacnosti bych ho hnala!
Já si na kulatiny přeji vždy šperky…jsou věčné, jen pro mě a dělají mě hezčí…
@Pedro 00 píše:
Co třeba tohle?
Haha, nebo třeba lístky na fotbal, hokej, novou počítačovou hru…
Takové dárky dávají chlapi rádi. ![]()
@Anonymní píše:
@Pedro 00 @Pedro 00 Boha, co s tím bud dělat???
Vezme, natankuje, odjistí a zeptá se: „Tak co miláčku, jakoupak soupravu z bílého zlata jsi mi koupil k narozeninám?“ ![]()
@Knihomyš píše:
@AniNevim A nebylo by chytřejší naučit manžela žehlit a věšet prádlo a pak koupit sušičku jemu?
Z takovych naivnich predstav o hypotetickem uspechu neproduktivne investovaneho casu (na uceni psa…) jsem davno vyzrala. Napsala bych „vyrostla“, ale poprve me to napadlo kdyz uz jsem prestala rust
a zacala uz jen zrat ![]()
@Gorlami píše:
Ja dostala minuly rok k pul-kulatinam krasny kvalitni hodinky. S necim do domacnosti bych ho hnala!
jooo, to je i pro me super darek, ocenila bych ![]()
Jééé tak to já bych teda brala tu dovolenou
ségře jsme ke 40tinám dávali takový to lítání ve vzduchovým tunelu a byla spokojená
@AniNevim on by to nemusel umět doopravdy, vždyť by dostal k narozkám tu sušičku… ![]()
Já mám narozeniny teď v sobotu, sice jen 24, ale vybrala bych si večeři s kytkou, hodinky, jarní bundu a pekárnu. Ale dostala jsem už o min. víkendu část nového šatníku a boty za cca 6tis, takže už asi nic dalšího nebude. ![]()