Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přítel má novou práci a lepší plat. Podali jsme tedy k soudu žádost o zvýšení výživného na 2 děti, které má s bývalou manželkou. Zajímalo by mě, zda kvůli tomu bude probíhat regulérní soudní stání, kde se bude muset přítel dostavit…nebo soud žádost pouze odsouhlasí, případně navrhne jinou výši bez stání?
Myslim ze akoveho chlapa by chtela vetsina samozivitelek.
omlouvam se ale mylslela jsem ze blbe ctu nejdriv.
Urcite bude stani.
ne ne, bude normální regulerní soudní stání a tam se bude muset dostavit a tam si o tom pěkně popovídáte ![]()
Lesuom píše:
Přítel má novou práci a lepší plat. Podali jsme tedy k soudu žádost o zvýšení výživného na 2 děti, které má s bývalou manželkou. Zajímalo by mě, zda kvůli tomu bude probíhat regulérní soudní stání, kde se bude muset přítel dostavit…nebo soud žádost pouze odsouhlasí, případně navrhne jinou výši bez stání?
Nemuseli jste podávat SOUDNĚ žádost o zvýšení…Stačilo by,aby přítel posílal zkrátka VÍC PENĚZ a vždy je označil jako např.VÝŽIVNÉ
Tím by jste byli z obliga i v případě,že by za např.3 roky chtěla exmanželka zvýšit výživné na děti a chtěla by to i ZPĚTNĚ,od doby,co začal otec dětí víc vydělávat ![]()
to sice nemuseli dávat soudně, ale pak se špatně dokazuje, když někdo něco neplatí, že to neplatí a nějaká slovní dohoda v tom případě nehraje žádnou roli.
valtřinka píše:
to sice nemuseli dávat soudně, ale pak se špatně dokazuje, když někdo něco neplatí, že to neplatí a nějaká slovní dohoda v tom případě nehraje žádnou roli.
Já vím. Proto jsem právě psala,že ty peníze by musely být např.při posílání přes net ZŘETELNĚ OZNAČENÉ JAKO ‚VÝŽIVNÉ‘ nebo treba jako ‚ZVÝŠENÉ VÝŽIVNÉ‘ atd..... ![]()
Holky díky.
Raději to necháme projít oficiální cestou, holt si dáme stání, co se dá dělat… ![]()
Papír je papír. ![]()
Dory den chci se zeptat jak zjiostit soudni stani nebo den rozvodoveho řizeni na Internetu děkuji