Bude soudní stání?

20
11.11.10 08:10

Bude soudní stání?

Přítel má novou práci a lepší plat. Podali jsme tedy k soudu žádost o zvýšení výživného na 2 děti, které má s bývalou manželkou. Zajímalo by mě, zda kvůli tomu bude probíhat regulérní soudní stání, kde se bude muset přítel dostavit…nebo soud žádost pouze odsouhlasí, případně navrhne jinou výši bez stání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
11.11.10 08:17

Myslim ze akoveho chlapa by chtela vetsina samozivitelek. :lol: omlouvam se ale mylslela jsem ze blbe ctu nejdriv.
Urcite bude stani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.11.10 08:17

ne ne, bude normální regulerní soudní stání a tam se bude muset dostavit a tam si o tom pěkně popovídáte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
11.11.10 09:39
Lesuom píše:
Přítel má novou práci a lepší plat. Podali jsme tedy k soudu žádost o zvýšení výživného na 2 děti, které má s bývalou manželkou. Zajímalo by mě, zda kvůli tomu bude probíhat regulérní soudní stání, kde se bude muset přítel dostavit…nebo soud žádost pouze odsouhlasí, případně navrhne jinou výši bez stání?

Nemuseli jste podávat SOUDNĚ žádost o zvýšení…Stačilo by,aby přítel posílal zkrátka VÍC PENĚZ a vždy je označil jako např.VÝŽIVNÉ :palec: Tím by jste byli z obliga i v případě,že by za např.3 roky chtěla exmanželka zvýšit výživné na děti a chtěla by to i ZPĚTNĚ,od doby,co začal otec dětí víc vydělávat 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.11.10 09:42

to sice nemuseli dávat soudně, ale pak se špatně dokazuje, když někdo něco neplatí, že to neplatí a nějaká slovní dohoda v tom případě nehraje žádnou roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
11.11.10 09:45
valtřinka píše:
to sice nemuseli dávat soudně, ale pak se špatně dokazuje, když někdo něco neplatí, že to neplatí a nějaká slovní dohoda v tom případě nehraje žádnou roli.

Já vím. Proto jsem právě psala,že ty peníze by musely být např.při posílání přes net ZŘETELNĚ OZNAČENÉ JAKO ‚VÝŽIVNÉ‘ nebo treba jako ‚ZVÝŠENÉ VÝŽIVNÉ‘ atd..... 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.11.10 09:53

to jo, bez papírů pak se neví nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.11.10 18:14

Holky díky.

Raději to necháme projít oficiální cestou, holt si dáme stání, co se dá dělat… :-?
Papír je papír. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolija
17.1.13 16:56

Jak zjisti soudni stani na internetu

Dory den chci se zeptat jak zjiostit soudni stani nebo den rozvodoveho řizeni na Internetu děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová