Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevim uz kdo se ptal, ale ten program na graficke zpravovani se jmenuje ARCHICAD ![]()
@Kelsey pekne dvere
![]()
My teda budeme mit plne do pokoju
lehce prusvitny prouzek matneho skla bude na wc a v koupelne - aby bylo z videt ze se tam sviti.. Max bude videt obrys kdyz bude nekdo stat ve vzdalenosti 10cm u dveri. Do obyvaku budeme mit - drevo - sklo dvoukridle posuvne.
@miisenka píše:
joaha..to som uz nezaregistrovala..a kde staviate? niekde u Vas alebo inym smerom?
Ja to pak uz ani nepsala.
. Hlavne potom co nam vyfoukli ten barak jsme byli jeste na rozestavenem a jeden ke komplet rekonstrukci.
Nacez kdyz jsem byla v tom rozestavenem (byl veloxu)tak jsem prohlasila ze muzeme stavet prodavali tam pozemky a nakonec manzel chtel neco klidnejsiho zadny satelit atd a objevili jsme tohle.Je tam 8pozemku. My jsme ho kupovali jako 3 ted uz jich zbyva jenom 3.Mame pozemek od obce. A byl takzvane za pusu. Strasne nizka cena. A to kdyz tovezmu je to do Brna 32km.
@Kelsey píše:
My chtěli šedé dveře krásné byly, ale neladily nám k nábytku.
Měli jsme obývací stěnu jsme si vzali ze starého, k tomu se na míru ve stejných barvách dělala kuchyň, takže pak se vybíral vinyl a dveře a koupelna, WC aby to ladilo k sobě ty místnosti. Jsme detailisti.Držím palce u architekta at dobře vše dotáhnete.
V takovém stadiu jsme byli loni touhle dobou.
My jsme si vyhlídli hrubou stavbu, dole to bylo už rozdělené příčkama, jen jsme oproti plánu dali kuch.na jinou stěnu, že kde měla byt do U to se mi nelíbilo, tak šla naproti a máme rovnou s pultem a nahoře nic nebylo, tam nás zavedl řekl rozmyslete si kolik tady chcete pokojů, kde, jak budou velké, kde dáme koupelnu. Že mu to máme zakreslit na papír on to změní v plánech pak a za dva dny od to co jsme mu dali ten papír příčky v podkroví stály jak jsme chtěli, chlapci byli rychli
joo tak ono presne o to ide..my sme zase minimalisti..
ale zase projekt sme robili cca rok..a este predtym sme mali rozpracovany iny projekt u ineho architekta a tam sme stravili tiez asi pol roka..
ale nastastastie s tymito sme si sadli a vyhovuju nam, tak snad uz to bude brnkacka..
tak to ste mali stastie, ze to islo este predelavat.. ![]()
@miisenka
On ten chlap právě rozestaví baráky, jak ten náš na hrub. stavbu a hledá kupce a až na základě toho dodělává na přání kupce zbytek.
@Kelsey píše:
@miisenka
On ten chlap právě rozestaví baráky, jak ten náš na hrub. stavbu a hledá kupce a až na základě toho dodělává na přání kupce zbytek.
aha, zaujimavy postup..
Holky, tak uzavrenka tady, kto chce, nech sa prida.. ![]()
https://www.emimino.cz/…avime-barak/
Mužu se zeptat jde nějak přidat do uzavřené? Tady už diskuze končí?
@pamelka : klikni si na odkaz vys napis chcu jit taky a odesli nebo kdo zalozil skupinu te muze pridat akorát to pak musí potvrdit.
Přidejte se k nám. Jsou mezi námi co ještě nekopli i ti co už finišují =) přesunuli jsme se do uzavřené skupinky =) http://www. emimino. cz/…avime-barak/
Chtěla jsem se zeptat, museli jste někdo u přípojky vody řešit vodoměrnou šachtici? A k čemu přesně je?
@Trolíci píše:
Chtěla jsem se zeptat, museli jste někdo u přípojky vody řešit vodoměrnou šachtici? A k čemu přesně je?
My budem resit vodoměrnou sachtu. Pozadavek vodarny.
![]()
@Trolíci to ti nereknu.Ale mrknu se do toho dopisu co mi dosel od nich tam to je i když ted si nejsem jista. To mozna v tom nemam. Schvalne mrknu.