Budeme stavět - tipy, rady, zkušenosti

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
5.3.15 13:45
@pamelka píše:
A vy mate take tepelne cerpadlo? @Kelsey nebo jen elektricky kotel?

El. kotel máme a 20h. tarif, ale do budoucna jsme nad čerpadlem uvažovali (az nebude třeba do ceho investovat) :lol:.
Tatik říkal, že známého to vyšlo nějak kolem 160tis.
Ma o dost větší barák jak my a neplatí za el.ani 2tis. Tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
5.3.15 13:54
@pamelka píše:
@Kelsey Tak to moc ráda slyším nějaké kladné ohlasy na elektriku, ptž s kým jsem se o tom doposud bavila byl zásadně pro plyn :-) jinak taky budeme mít tak přiblžně stejnou plochu, s tím, že garaz bude tedy jen pro jedno auto nejaky 20 m…

Na starém jsme plyn měli a taky vycházel dobře, ale až když jsme ten poslední rok tam přešli k MHD plyn.
Jsme normálně za rok ušetřili skoro 8 tis. než ty předešlé roky rocni spotreba a to jsme tam žili 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.15 14:26

Mame deti 9, 8, a 1a pul roku… tezko rict co bude nejlepsi, nejvyhodnejsi, nejekonomictejsi.. my jdem do tep. cerpadla… :-) je tu nekdo kdo teprve vyrizuje projekty na pripojky a pod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
5.3.15 14:46

Ahojky tak my máme malinký baráček :) 85m2 zastavěných 135m2 obytných. parcela má 906m2. zatím tedy zařizujeme papíry a příští týden rovnáme pozemek. Taže máme nula nula nic :) zatím :) hypo bereme od hypoteční banky 2,19% Fotky jsou z projektu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
5.3.15 14:49

Jo a máme 14m chlapečka a snažíme se o druhý :-) na topení máme elektrokotel plus krb s výměníkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
5.3.15 14:54

@Maggie12 Moc moc pěkný :) hlavně praktický..a hypo 2,19 teda super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
5.3.15 14:57

@Maggie12 a cena elektrokotle s výměníkem se pohybuje cca jak? Tím se omlouvám za nesprávné „výpočty“ protože přeci nějaký kotel je taky třeba, že? :lol: Nj., jsem dlouho na MD :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4362
5.3.15 15:18

Jeste me napadlo holky - strecha plechova? Nebo jde nekdo do tasek? My mame plech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
5.3.15 15:31

Ja myslim taky plech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4362
5.3.15 15:31

Tak jsem měla chvilinku, posílám slíbený plánky. a obrázek jak bude vypadat fasáda po dokončení :) jen ty okna nebudou zelená, ale tmavě šedá :)a vchodovky budou jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
5.3.15 15:44

@tehulka.j Jak mate metrove velky pokoj pro hosty??…mate to moc krásný, vsichni mate tak krasne projekty jen ten nas se mi vubec nelíbí :(

a jeste jak mate v realu resenou satnu nahore? To se mi mooooc libi, se satnou celkem bojuju jak na ní…

My jsme teda limitovaní dost místem, tak je taky pravda ze nemuzeme mit tak krasne dispozicne resenej baracek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
5.3.15 17:40

@jowana Tak ted musím říct že nevím :oops: :oops: :oops: tohle řeší manžel, ale u nas to asi takhle vyjde líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.3.15 19:03

Mame klasicke tasky. Vydzi nejdyl. O plech se clovek musí starat a pak za 20let vymenit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
5.3.15 19:19

Taky máme tašky, maji takovou tu černou glazuru nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
6.3.15 17:59

Taky stavime svepomoci, sice uz 3 roky, ale hooodne sme tým usetrili. stavime tento domek : http://www.gservis.cz/…galow75.html
momentalne to vyzera takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1