Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Těším už se hlavně na ty vnitřní záležitosti. Už třeba víte odkud budete mít kuchyňskou linku?
A co venkovní žaluzie, přemýšleli jste o tom? A venkovní terasa?
@Trolíci píše:
Těším už se hlavně na ty vnitřní záležitosti. Už třeba víte odkud budete mít kuchyňskou linku?A co venkovní žaluzie, přemýšleli jste o tom? A venkovní terasa?
My o tech venk. uvazujeme, mi se to libi na fr. oknech, zatim jsme ve fazi jo, ne, nevime, uvidime
takze zatim nemame zadne.
Terasa nas ceka asi v dobnu delat, teda jen dlazba asi 100-120m2 by jsme chteli a část s toho nadkryt, cast jen tak bez nadkryti, jako priprava na jakykoliv bazen zatim volne stojici u domu, ale nechceme, aby byl v trave, tak proto tak obrovska terasa.
Jen se opet nezeme shodnout na final. podobe. ![]()
Fasadu jsme takhle vybirali 2mes. Nerozhodni, ze se delala nakonec tyden pred tim nez zaclo mrznout. Takze pocitam, ze hezkou terasu snad letos ani nestihneme.
@Valerie83 náhodou jsem narazila na tuto diskuzi ![]()
my také budeme stavět v Lázních Toušeň, ale ještě nemáme vyřízeno SP… takže u nás to potrvá. Kde máte pozemek?… jinak bydlíme s dvěma prckama taky v malem bytě 2 kk, dříve jsem nadávala a chtěla pořád větší byt, ale teď mi to docela stačí na úklid a jsem spokojená… ![]()
@Trolíci píše:
Těším už se hlavně na ty vnitřní záležitosti. Už třeba víte odkud budete mít kuchyňskou linku?A co venkovní žaluzie, přemýšleli jste o tom? A venkovní terasa?
Nebude lepsi ta uzavrenka?
![]()
Budu sid elat nejspis u truhlare. Ale necham si udelat navrh v Oresi.
A nechame zrovna delat bazen venkovni ten asi od Urbanka. Ale zastresenis i udelame sami. Vyjde o 70tisic levneji.
kde kdo berete uver? My berem u KB. Vysla mi nelip (2,09)
My mame kuchyn od truhlare, to same nabytek. Terasa taky bude. Bez ni si to predstavit neumim. Venkovni zaluzie nebudeme mit, cena, vzhled nic moc. My teda mame uz hotovou hrubou stavbu, cihly porotherm, nebo jak se jmenuji. ![]()
@pamelka píše:
@Valerie83 náhodou jsem narazila na tuto diskuzi
my také budeme stavět v Lázních Toušeň, ale ještě nemáme vyřízeno SP… takže u nás to potrvá. Kde máte pozemek?… jinak bydlíme s dvěma prckama taky v malem bytě 2 kk, dříve jsem nadávala a chtěla pořád větší byt, ale teď mi to docela stačí na úklid a jsem spokojená…
Jo a venkovni zaluzie taky nechcu. A stresni okna taky nebudeme mi
@Valerie83 jeeeee tak to je dost dobrá náhoda, my máme pozemek hned ve vedlejší ulici - Nad tratí…:-) a stavět nebude vyloženě firma, ale najatí zedníci. Sami bychom stavěli strašně dlouho, mame dvě děti, do toho práce a koníčky a ještě nemalé dojíždění do Toušeně…a kdy planujete dostavět?
Zdravim vsechny do chteji stavet RD
take patrim mezi ne… jsme ve fazi vyrizovani stav. ohlasky a vyrizovaniripojek… ke tu nekdo na stejnem stavebnim bode? ![]()
@pamelka píše:
@Valerie83 jeeeee tak to je dost dobrá náhoda, my máme pozemek hned ve vedlejší ulici - Nad tratí…:-) a stavět nebude vyloženě firma, ale najatí zedníci. Sami bychom stavěli strašně dlouho, mame dvě děti, do toho práce a koníčky a ještě nemalé dojíždění do Toušeně…a kdy planujete dostavět?
no je to náročný, o tom žádná. Dostavíme snad koncem léta / na podzim. Loni manžel stavěl asi od dubna do listopadu a hrubá stavba stojí. Děti dáte do té místní škoy? Je to jen 1. - 5. třída a ještě malotřídky, no nevím, tímhle jediným mě Toušeň úplně nepřesvědčila
Ale to je zatím ještě daleko, synovi je 20m a holčička je teprve na cestě. jak starý máte děti?
Zdravim, rada se pridam
my zacaly stavet v rijnu 2014 a stavba ma byt predana 30.9. 2015 nejpozdeji
stavi nam firma
ale kazdy den delame kontroly, mame i stavebni dozor. Vse vybirame a konzultujeme sami, firma pracuje s tim co vybereme a dodame ![]()
Je koukam ze jste resili stresni okna, ty taky nebudeme mit, budou takove ty klasicke okna ne ty v sikmine. A venkovni zaluzie mit budeme ale jen ve spodnim patre ![]()
@Valerie83 Děti mam 3roky kluka a 4 mesice kluka ![]()
My planujeme zacit stavet nejak ted v kvetnu…podle toho jak se rychle vse zařídí… take budeme mít stavebni dozor, vse tedy kolem toho zařizuje muž… já teď mám ještě starosti se školou
co si dodělávám. Školu jsem také předběžně řešila a spíš bych se asi přikláněla rovnou do Brandýsa nebo St. Boleslavi..ale nenvím ještě. Spíš řeším práci, z toho mám obavu, nechce se mi dojíždět do Phy. Kde teď bydlíte? Stejně to je super náhoda.
@tehulka.j tak rychle? to je super ![]()
@pamelka stavi se normalne pres zimu, pauza byla jen pres vanoce… Nemame klasicke cihly, ale nejake ty izolovane - uz se nemusi delat zatepleni a nemusi se nechat " vymrznout" jak se to delavalo, takze to jde rychle
uz je hotova ekektrina, voda, plyn a ted se delaji vnitrni omitky, od pristiho tydne se bude delat venkovni omitka ![]()