Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@pamelka píše:
A vy mate take tepelne cerpadlo? @Kelsey nebo jen elektricky kotel?
El. kotel máme a 20h. tarif, ale do budoucna jsme nad čerpadlem uvažovali (az nebude třeba do ceho investovat)
.
Tatik říkal, že známého to vyšlo nějak kolem 160tis.
Ma o dost větší barák jak my a neplatí za el.ani 2tis. Tak nevím ![]()
@pamelka píše:
@Kelsey Tak to moc ráda slyším nějaké kladné ohlasy na elektriku, ptž s kým jsem se o tom doposud bavila byl zásadně pro plynjinak taky budeme mít tak přiblžně stejnou plochu, s tím, že garaz bude tedy jen pro jedno auto nejaky 20 m…
Na starém jsme plyn měli a taky vycházel dobře, ale až když jsme ten poslední rok tam přešli k MHD plyn.
Jsme normálně za rok ušetřili skoro 8 tis. než ty předešlé roky rocni spotreba a to jsme tam žili 5 let.
Mame deti 9, 8, a 1a pul roku… tezko rict co bude nejlepsi, nejvyhodnejsi, nejekonomictejsi.. my jdem do tep. cerpadla…
je tu nekdo kdo teprve vyrizuje projekty na pripojky a pod?
Ahojky tak my máme malinký baráček
85m2 zastavěných 135m2 obytných. parcela má 906m2. zatím tedy zařizujeme papíry a příští týden rovnáme pozemek. Taže máme nula nula nic
zatím
hypo bereme od hypoteční banky 2,19% Fotky jsou z projektu ![]()
Jo a máme 14m chlapečka a snažíme se o druhý
na topení máme elektrokotel plus krb s výměníkem ![]()
@Maggie12 Moc moc pěkný
hlavně praktický..a hypo 2,19 teda super ![]()
@Maggie12 a cena elektrokotle s výměníkem se pohybuje cca jak? Tím se omlouvám za nesprávné „výpočty“ protože přeci nějaký kotel je taky třeba, že?
Nj., jsem dlouho na MD ![]()
Jeste me napadlo holky - strecha plechova? Nebo jde nekdo do tasek? My mame plech ![]()
Tak jsem měla chvilinku, posílám slíbený plánky. a obrázek jak bude vypadat fasáda po dokončení
jen ty okna nebudou zelená, ale tmavě šedá
a vchodovky budou jiné ![]()
@tehulka.j Jak mate metrove velky pokoj pro hosty??…mate to moc krásný, vsichni mate tak krasne projekty jen ten nas se mi vubec nelíbí ![]()
a jeste jak mate v realu resenou satnu nahore? To se mi mooooc libi, se satnou celkem bojuju jak na ní…
My jsme teda limitovaní dost místem, tak je taky pravda ze nemuzeme mit tak krasne dispozicne resenej baracek.
@jowana Tak ted musím říct že nevím
tohle řeší manžel, ale u nas to asi takhle vyjde líp ![]()
Mame klasicke tasky. Vydzi nejdyl. O plech se clovek musí starat a pak za 20let vymenit…
Taky stavime svepomoci, sice uz 3 roky, ale hooodne sme tým usetrili. stavime tento domek : http://www.gservis.cz/…galow75.html
momentalne to vyzera takto.