Budit 9týdenní v noci na kojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
25.3.15 13:26

Tak asi už je zbytečné psát - NEBUDIT :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
25.3.15 13:27

Taky bych nebudila, POKUD DOBŘE PŘIBÝVÁ na váze! jak hezky píše třeba @Hanka253

Jakmile by se objevil sebemenší problém s přibýváním, tak bych 1× v noci přiložila. Ona by se ale ani nemusela probudit, vezmeš spící dítě, to se chytne prsa a třeba ani neotevře oči :-)

Třeba ji to přejde samo, přijde nějaký růstový spurt a ještě se budeš divit :mrgreen: zatím si naspi něco do zásoby :mrgreen: (kéž by to šlo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
25.3.15 13:36

Pokud pribyva na vaze, nebud a uzivej si, ze ti spi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
328
25.3.15 13:40

Nebudit, vyspat se. Maly taky zpocatku takhle hezky chrupal, po pul roce se vse zmenilo a budil se sam co hodinu az dve. Nekde jsem cetla, ze prave v pul roce se detem meni spankovy rezim, takze jak uz tu bylo nekolikrat napsano, pokud prospiva, nechat spat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
25.3.15 13:43

Nebudit, odstříkávat pouze, kdyby prsa bolela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
25.3.15 14:21

Všem moc děkuju za reakce! :kytka: Říkala jsem si, že malou budit nebudu, ale pak jsem si přečetla několik článků, kde psali, že maximálně po šesti hodinách se má probudit určitě, tak mě to nahlodalo… Budit tedy nebudu a budu si přát, aby tohle období chvilku vydrželo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
25.3.15 19:40

Nebila jsem, vyjímečně, když mě prsa hodně natekla, tak jsem dala spící, ona pila i tak :D Ale toto krásné období, kdy spala 8 hodin v kuse trvalo jen chvíli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová