Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, hledám kamarádku z Jihlavy. Je mi 27let. Před nějakou dobou jsme se přestěhovali a zatím tady nikoho neznám. Miminko čekáme v září. Bude to naše první. Kámošku hledám na společné procházky, obědy, pokec…atd. Momentálně jsem na neschopence, ale mám vycházky. Budu ráda když se někdo ozve do zpráv. Děkuji.
Ahoj my čekáme mimčo na přelomu září-října, jestli chceš můžeš s náma a ostatníma holkama chodit třeba na jógu pro těhotný ![]()
Ahoj, už jsem nad tím i přemýšlela, ale pořád jsem se nějak nerozhýbala.
Doktor mi teď doporučil klidový režim, ale ven normálně chodím, tak snad by byla i ta joga v pohodě. Na kontrolu jdu až za měsíc. A kam chodíte na jogu? Jaké to je? Kolik vás tam je? Kolik to stojí?
Teď zrovna nikam, zatím se rozhoupáváme a v teď v dubnu ani není. Jinak je to na Domě zdraví, stojí to myslím asi 70 Kč a co jsem chodila před dvěma lety tak to bylo super. Předcvičuje to bývalá sestřička od Poustky z gynekologie. Jinak budu chodit já, pak asi kamarádka co má rodit v listopadu a pak ještě jedna holčina. Jinak já měla taky rizikové, ale myslím že teď už by to snad šlo tak to zkusím a uvidím ![]()
Ahoj
já čekám mimčo v srpnu a k té józe se rozhoupávám už tak měsíc
bydlím v Jihlavě 2 roky a moc lidí tu taky neznám-alespoň ne těhotných
ta cvičitelka je skvělá ![]()
@Kamcha píše:
Ahojjá ćekám v srpnu
Ahojky
vítej
já čekám zhruba v polovině září
@angellik23 píše:
Teď zrovna nikam, zatím se rozhoupáváme a v teď v dubnu ani není. Jinak je to na Domě zdraví, stojí to myslím asi 70 Kč a co jsem chodila před dvěma lety tak to bylo super. Předcvičuje to bývalá sestřička od Poustky z gynekologie. Jinak budu chodit já, pak asi kamarádka co má rodit v listopadu a pak ještě jedna holčina. Jinak já měla taky rizikové, ale myslím že teď už by to snad šlo tak to zkusím a uvidím
Aha, tak třeba se tam pak potkáme
To by bylo fajn. ![]()
@Kamcha píše:
@Petoletka jo taaaaakostravacka
a kde tu bydlite?
jj ostravačka
tos asi nečekala, co?
bydlíme kousek od nemocnice. a ty?
@Petoletka to neee
myslela jsem ze reknes nejake mestecko poblíz
.. my bydlime na březinkach ![]()
@Kamcha píše:
@Petoletka to neeemyslela jsem ze reknes nejake mestecko poblíz
.. my bydlime na březinkach
Ahojky, taky bydlím kousek u nemocnice…čekám první 31.7…chodíte někdo na tu jógu do nemocnice?