Budoucí maminky Jihlava :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
9.4.14 16:08

Budoucí maminky Jihlava :)

Ahoj holky, hledám kamarádku z Jihlavy. Je mi 27let. Před nějakou dobou jsme se přestěhovali a zatím tady nikoho neznám. Miminko čekáme v září. Bude to naše první. Kámošku hledám na společné procházky, obědy, pokec…atd. Momentálně jsem na neschopence, ale mám vycházky. Budu ráda když se někdo ozve do zpráv. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2238
9.4.14 16:15

Ahoj my čekáme mimčo na přelomu září-října, jestli chceš můžeš s náma a ostatníma holkama chodit třeba na jógu pro těhotný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.4.14 16:24

Ahoj, už jsem nad tím i přemýšlela, ale pořád jsem se nějak nerozhýbala. :-D Doktor mi teď doporučil klidový režim, ale ven normálně chodím, tak snad by byla i ta joga v pohodě. Na kontrolu jdu až za měsíc. A kam chodíte na jogu? Jaké to je? Kolik vás tam je? Kolik to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
9.4.14 17:13

Teď zrovna nikam, zatím se rozhoupáváme a v teď v dubnu ani není. Jinak je to na Domě zdraví, stojí to myslím asi 70 Kč a co jsem chodila před dvěma lety tak to bylo super. Předcvičuje to bývalá sestřička od Poustky z gynekologie. Jinak budu chodit já, pak asi kamarádka co má rodit v listopadu a pak ještě jedna holčina. Jinak já měla taky rizikové, ale myslím že teď už by to snad šlo tak to zkusím a uvidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893
9.4.14 17:24

Ahoj :mavam: já čekám mimčo v srpnu a k té józe se rozhoupávám už tak měsíc :lol: bydlím v Jihlavě 2 roky a moc lidí tu taky neznám-alespoň ne těhotných :D ta cvičitelka je skvělá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
9.4.14 17:40

Ahoj :mavam: já ćekám v srpnu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.4.14 17:56
@Kamcha píše:
Ahoj :mavam: já ćekám v srpnu :dance:

Ahojky :mavam: vítej :dance: já čekám zhruba v polovině září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.4.14 17:58
@angellik23 píše:
Teď zrovna nikam, zatím se rozhoupáváme a v teď v dubnu ani není. Jinak je to na Domě zdraví, stojí to myslím asi 70 Kč a co jsem chodila před dvěma lety tak to bylo super. Předcvičuje to bývalá sestřička od Poustky z gynekologie. Jinak budu chodit já, pak asi kamarádka co má rodit v listopadu a pak ještě jedna holčina. Jinak já měla taky rizikové, ale myslím že teď už by to snad šlo tak to zkusím a uvidím :lol:

Aha, tak třeba se tam pak potkáme :lol: To by bylo fajn. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
9.4.14 19:22

@Petoletka a od kud ses k nám přistěhovala? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.4.14 09:31

Kamcha Přistěhovala jsem se z Ostravy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.4.14 10:17

@Petoletka jo taaaaak ;) ostravacka ;) a kde tu bydlite? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.4.14 12:04
@Kamcha píše:
@Petoletka jo taaaaak ;) ostravacka ;) a kde tu bydlite? :dance:

jj ostravačka :lol: tos asi nečekala, co? :lol: bydlíme kousek od nemocnice. a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.4.14 13:34

@Petoletka to neee ;) myslela jsem ze reknes nejake mestecko poblíz :think:.. my bydlime na březinkach :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.4.14 14:49
@Kamcha píše:
@Petoletka to neee ;) myslela jsem ze reknes nejake mestecko poblíz :think:.. my bydlime na březinkach :dance:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
29.5.14 14:35

Ahojky, taky bydlím kousek u nemocnice…čekám první 31.7…chodíte někdo na tu jógu do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová