Maminky Stará Boleslav a okolí

8
7.4.14 13:07

Maminky Stará Boleslav a okolí

Ahoj všechny :)
Jsem devětadvacetiletá mamča s jedenáctiměsíčním chlapečkem ze Staré Boleslavi a hledám kamárádku mamču na procházky s prckama, povídání, sdílení strastí a radostí :D a dalších běžných věcí. Budu moc ráda, když napíšete.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Elenloth
7.4.14 14:16

Ahoj, mám 16m a 2m kluky a bydlím ve Staré Boleslavi. Na procházky chodíme každé odpoledne, tak napiš SZ a můžem se někdy sejít.

• Citovat
  • Upravit
1336
1.5.14 08:30

Ahojky holky! :mavam:
Kde v Boleslavi bydlíte?? My tam před měsícem koupili pozemek a na podzim začínáme stavět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.5.14 18:24

Ahojky,
my bydlíme kousek od fotbalového hřiště-nevím jestli to tam znáš? Je to asi tři minuty od autobusového nádraží a kde máte vy pozemek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
12.5.14 20:26

Ahojky! My máme pozemek mezi ulicemi Trebizskeho a Josefa Truhláře kousek od kasáren. Fotb. hřiště ještě netuším, kde v Boleslavi je.. A tys tam vyrůstala nebo se taky přistěhovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.5.14 15:33

Já asi vím, kde máte ten pozemek, tam se teď prodávaly parcely. Já tady bydlím s mužem asi tři roky, jinak pocházím z Čelákovic(to asi neznáš, je to os Staré Boleslavi cca 9km).A ty jsi z Prahy? A kolik je chlapečkovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.6.14 20:16

Ahoj vsem, prave jsme take koupili pozemek ve stejne lokalite jako Yasmine24, mam dvojcatka 7 let a 8mi mesicniho prcka… Kdy planujete bydlet? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
6.6.14 23:11

@evulka84 Já pocházím z Moravy, ale s manželem bydlíme přes 3 roky na Praze 6. Celakovice znam, mám tam kamarádku z emimina :) Mému synovi je 2,5 let.

@Zivsinka Tak to je tedy náhoda! :lol: a máte soliter nebo dvojdomek?? No stavět chceme začít v září, tak bydlet snad do roka, doufáme… Co vy? A kde bydlíte teď? V Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.9.14 23:40

Ahoj,

taky jsme koupili pozemek od Unistavu a začínáme stavět v září.
Máme chlapečka 2 roky a doufáme, že tam najdeme kamarády.
Budu ráda, když se někdo z budoucích sousedek ozve:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 21:42

Ahoj, bydlíme s chlapečkem (2,5 roku) na sídlišti Na Kloboučku a když chodíme ven, tak zrovna moc dětí venku neběhá. Chodíme ve špatný čas, nebo se všechny ostatní maminky domlouvají, že půjdou ven jindy než my? :D Ráda bych poznala nějakou s klukem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
21.7.15 21:43

Ozivuji diskuzi, za mesic se stehujem Do Boleslavi, je tu jeste nekdo na prochajdeni? :) mam syna 4 mesice :) Boleslav vubec neznam, budu rada za pruvodkyni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
26.9.15 22:42

Oživují diskuzí, což? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
2.10.15 11:39

Tak další pokus o oživení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
8.10.15 20:26

@Grainee Kampak se stěhujete?? :) já mám kluka 3,5 let. Bydlíme tu měsíc a taky to tu ještě pořádně neznám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
13.10.15 17:54

My bydlíme na proti Proboštským jezerům u té Mělnické silnice…kousek dál z centra :) já mám synka 6 měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová