Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všechny ![]()
Jsem devětadvacetiletá mamča s jedenáctiměsíčním chlapečkem ze Staré Boleslavi a hledám kamárádku mamču na procházky s prckama, povídání, sdílení strastí a radostí
a dalších běžných věcí. Budu moc ráda, když napíšete.
Eva
Ahoj, mám 16m a 2m kluky a bydlím ve Staré Boleslavi. Na procházky chodíme každé odpoledne, tak napiš SZ a můžem se někdy sejít.
Ahojky holky! ![]()
Kde v Boleslavi bydlíte?? My tam před měsícem koupili pozemek a na podzim začínáme stavět..
Ahojky,
my bydlíme kousek od fotbalového hřiště-nevím jestli to tam znáš? Je to asi tři minuty od autobusového nádraží a kde máte vy pozemek?
Ahojky! My máme pozemek mezi ulicemi Trebizskeho a Josefa Truhláře kousek od kasáren. Fotb. hřiště ještě netuším, kde v Boleslavi je.. A tys tam vyrůstala nebo se taky přistěhovala?
Já asi vím, kde máte ten pozemek, tam se teď prodávaly parcely. Já tady bydlím s mužem asi tři roky, jinak pocházím z Čelákovic(to asi neznáš, je to os Staré Boleslavi cca 9km).A ty jsi z Prahy? A kolik je chlapečkovi?
Ahoj vsem, prave jsme take koupili pozemek ve stejne lokalite jako Yasmine24, mam dvojcatka 7 let a 8mi mesicniho prcka… Kdy planujete bydlet? ![]()
@evulka84 Já pocházím z Moravy, ale s manželem bydlíme přes 3 roky na Praze 6. Celakovice znam, mám tam kamarádku z emimina
Mému synovi je 2,5 let.
@Zivsinka Tak to je tedy náhoda!
a máte soliter nebo dvojdomek?? No stavět chceme začít v září, tak bydlet snad do roka, doufáme… Co vy? A kde bydlíte teď? V Praze?
Ahoj,
taky jsme koupili pozemek od Unistavu a začínáme stavět v září.
Máme chlapečka 2 roky a doufáme, že tam najdeme kamarády.
Budu ráda, když se někdo z budoucích sousedek ozve:-)
Ahoj, bydlíme s chlapečkem (2,5 roku) na sídlišti Na Kloboučku a když chodíme ven, tak zrovna moc dětí venku neběhá. Chodíme ve špatný čas, nebo se všechny ostatní maminky domlouvají, že půjdou ven jindy než my?
Ráda bych poznala nějakou s klukem…
Ozivuji diskuzi, za mesic se stehujem Do Boleslavi, je tu jeste nekdo na prochajdeni?
mam syna 4 mesice
Boleslav vubec neznam, budu rada za pruvodkyni ![]()
@Grainee Kampak se stěhujete??
já mám kluka 3,5 let. Bydlíme tu měsíc a taky to tu ještě pořádně neznám..
My bydlíme na proti Proboštským jezerům u té Mělnické silnice…kousek dál z centra
já mám synka 6 měsíců ![]()