Těhulky Olomouc a okolí 2014

2442
6.4.14 10:23

tehulky olomouc a okoli 2014

Ahoj holky a zeny, najde se tu nektera tehulka z Olomouce nebo okoli, ktera by chtela pokecat a radostech a starostech tehotenstvi. Zkusenosti s doktory a screeningem. O kocarku, vybavicce, pripadne o manzelovi ci priteli, ktera hrozne milujem, ale obcas bychom je uskrtily :-D No a nebo o tom, jestli uz mimi mate, jak tehu zvladate podruhe nebo potreti a jak zvladate se venovat starsimu ditku…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
11545
6.4.14 10:26

@Elantra ahojky :) taky jsem z Olomouce :) jsem těhulka teprve 6tt, takže začátek :) ale ráda pokecáám.:) olomoučačky moc tady do skupinek nepíšou. tak bych byla ráda, kdyby se to v této trošku rozjelo :)a ty si těhulka jak dlouho?

• načítám...
2442
6.4.14 10:28

Ja bych zacala o sobe. Mam 3letou cacorku, jedno zt 14tt a ted jsem tehu v 15tt.Jsem primo z Olomouce.Mam za sebou screening ve 13tt v fakultni nemocnici a hodna pani dr. nam uz prozradila i pohlavi - na 90%.Tak snad se trefila. Nebyla jste tam ted nektera? Maji to tam vsechno pekny, novy.

• načítám...
2442
6.4.14 10:31

@misa1967 to jsem rada, ze tu nebudu sama :-) Ja prave zacinam15tt. V patek budu mit kontrolu, tak se tesim a doufam, ze bude vse ok ;) A ty cekas prvni? Me letos bude 28, termin porodu mam na konci zari. A jsi primo z Olmiku?

• načítám...
11545
6.4.14 10:32

@Elantra a co ti prozradila?:) ještě je ale brzo ne? a jinak chceš rodit v OL? budeš chodit tam na kontroly? já bydlím kousek od Olomouce, tak ještě nevím. možná Šternberk. a jinak, tohle je moje první :) tak snad bude bezproblémový. hrozně se bojím.

• načítám...
11545
6.4.14 10:32

@Elantra a mám 25 :)

• načítám...
2442
6.4.14 11:03

@misa1967 já mám dr v Mohelnici, protože tady v Olo jsem si nevybrala :nevim: No a rodit bych chtěla v Šumperku, rodila jsem tam i malou, jsem tam zvyklá a navíc se mi to tam moc líbilo. Navíc jsem původně ze Šumperka, takže tam mám i rodinu a známý. No a s tím screeningem právě nevím, kamarádce se tady 2× trefili a snad by to měli poznat. Paní doktorka ještě kontrolovala velikost mimi, jestli je dost velké, že kdyby nebylo, tak by to ještě poznat nešlo, tak nevím. Ale zase si říkám, že 90% je celkem dost a když umí změřit kostičku na nose a šílové projasnění, tak i základ pohlaví už by měl být poznat - spíš ale vevnitř v tělíčku jak to co vyčuhuje :think: Uvidíme. V pátek jdu ke svému dr, tak pokud bude vše ok, tak se zeptám, jestli už by to poznal i on. Má taky dobrý utz.

• načítám...
11545
6.4.14 11:07

@Elantra takže bydlíš v ol, dr. mohelnice, a rodit v šumperku. dobrý :) ale to je paráda, že bys to věděla už tak brzy.:) už bych to taky chtěla vědět. ale včera jsem špinila, asi hodinu, pak to přestalo, a teď zase. myslíš, že s tím mám jít?

• načítám...
2442
6.4.14 11:14

Jo, ja bych urcite skocila do nemocnice.Asi ti daji utrogestan, ascorutin a doporuci klidovy rezim.Na zacatku tehu spini hodne holek.Mimi se tak uhnizduje, usechno je prokrveny.Ale pro tvuj klid bych si zasla.Ja jsem mela az do ted utrogestan a myslim, ze mi pohohl prekonat ten 1.trimestr.

• načítám...
11545
6.4.14 11:20

@Elantra a myslíš, že mám počkat do zítra nebo mám jet dnes? bojím se o mimi..

• načítám...
2442
6.4.14 11:52

@misa1967 ja jsem posera, ja bych jela hned.Uz treba proto, ze jinak nad tim budes porad dumat a ted jsou v nomocnicich vpoho, ale kdyz to nechas na vecer, muzou byt zbytecne protivny.Ja jsem taky uz byla v nomocnici, ze me trne spodek a uplne hodni na me byli. Prohlidli, ukazali mimi, dokonce i pustili srdicko, abych byla klidnejsi.Pak pichli magnezko a povoleni svalu a poslali domu. Zadny stres, urcite si zajdi/zajed. Aspon treba uvidis mimiska a uklidni te ;) A pak hned pisni, budu na tebe myslet :kytka:

• načítám...
8-D
687
6.4.14 12:19

@Elantra Ahoj, já jsem z Hranic a teď jsem podruhé těhotná, ale už mi to pomalu končí, teď jsem 36tt.. :-) A na screeningy jsem jela do Olomouce a ve 13tt jsem se tam doktorky ptala, jestli už jde odhadnout pohlaví a ona mě odbyla s tím, že je to moc brzo a ani se o to nepokusila.. Asi jsi vychytala dobrou doktorku..

• načítám...
2442
6.4.14 13:13

@8-D ahoj, a byla jsi ve fakultce nebo ve fertimedu? Ja byla ve fnol a kamoska ve fertimedu a tam na to dr. zapombela se podivat a rekla ji, ze priste, ale ona je od rany a pry ze to chce vedet a uz znovu lezela na luzku a vyhrnovala bricho :mrgreen: Tak dr rezignovala, ze driv se ji zbavi, kdyz ji vyhovi, nez aby se dohadovaly a rekla ji na 80% kluk.No a ma ho. A prvni dite mela holcicku a tu ji dr. Polak rekl taky ve 13tt.Tak asi zalezi na dr. :nevim:

• načítám...
2442
6.4.14 13:15

@8-D 36tt,to uz je za par…a ok kdy ti pohlavi rekli?

• načítám...
8-D
687
6.4.14 13:31

@Elantra Byla jsem ve fakultce.. Pohlaví mi pak prozradil pak doktor při druhém screeningu ve 23tt.. Čekáme druhou holčičku.. :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová