Těhulky Olomouc a okolí 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2442
8.4.14 09:47

@werca91 ahoj,vitej u nas, jsi z Olmiku nebo okoli? A cekas mimi? Kolikaty jsi tt? A je to tvoje prvni?

• načítám...
2442
8.4.14 09:50

@8-D jeste jsem zapomnela napsat, ze vic jak tyden jsem nevedela co to je spanek a jen se plouzila a kaslala a dusila se.No a kdyz nahodou to vypadalo, ze bych i usla, zacala zase strasne kaslat mala.No parada…
Jo a chtela jsem se zeptat, pamatujes, kdy si zacala citit pohyby u druhe male?

• načítám...
werca91
8.4.14 09:51

@Elantra ano jsem přimo z Olmiku. jsem ted 20+1. cekam prvni..

• Upravit
2442
8.4.14 09:55

@misa1967 urcite si tu neschopenku nechte napsat.Uz pro klid. Navic to urcite pomuze a prejde to rychle :palec: No a bud to pak gyndar prodlouzi nebo zustanete u obvodacky nebo jestli se budete citit, tak do prsce se muzete vratit kdykoli.Ale jak rikam, ja bych odpocivala a po utrosu si. aspon 30minut polezela, at zabere co nejdrive ;)

• načítám...
2442
8.4.14 09:59

@werca91 20+1 to je krasa :kytka: A byla jste na prvotrimestralnim screeningu? Prip. kde? Ja prave byla ve FNOL a uz mi pani dr. rekla i pohlavi 12+2 a pry na 90%,tak to ted porad resime, jedtli veret nebo jeste poseckat.Vy uz vite pohlavi? Pripadne od kdy? Jsem hrozna, ja vim. Manzami to porad tvrdi, ze jsem :mrgreen: netrpeliva

• načítám...
werca91
8.4.14 10:07

@Elantra ja už mám za sebou i druhý screening, a ve ctvrtek me ceka jeste kardio vysetreni. jinak jsem byla u dr. Poláka a ten mi rekl ze to bude chlapeček, asi ve 13tt a na druhem screeningu potvrdil chlapecka.. taky se malej nestydel a ukazal se, takze si nemyslim ze by se to zmenilo… :-D prikladam foto pro pobaveni. :mrgreen: Mate uz brisko?

• Upravit
2442
8.4.14 10:15

@werca91 kraaasa,vazne :kytka: Tak ta fotecka mluvi za vse, myslim, ze chlapecek se nezapre :-).Tak treba se pani dr. ve fnol trefila, vypadala si hodne jiste a nic moc nehledala, rikala, ze to jde videt hezky a to na minimalne 90%.Tak snad to tak i zustane.Ja jeste fotku nemam a pritom mi ji porad nuti na screeningu i u meho dr.Ja jsem ale rikala az po 14tt, minele to prave nedopadlo zrovna na prelomu 14a15tt a fotka mi byla k…No nic, fuj fuj, na spatne ani nemyslet! Jo a brisko uz mam paradni. U male jsem takovy mela snad az 5-6 mesic 8o :mrgreen:

• načítám...
werca91
8.4.14 10:27

@Elantra ja si myslim ze kdyz si nejsou jisti, tak nic nerikaji… Vsak uvidite. :-) kdyz mate ten druhy screening? už mate jména vybraná? jinak ja teda brisko nemam skoro zadny :( vypadam spis prejezene :D a navrch mam zatim 1-2kg.

• Upravit
8-D
687
8.4.14 10:50

Antibiotika mám na krk, skoro už ani nemluvím, spíš jen mutuji.. :-D

@Elantra No pohyby jsem u druhého těhotenství moc neřešila.. Něco jsem cítila, ale ani jsem nepřemýšlela, jestli to je miminko nebo jen střeva.. :D Ale ve 20tt už jsem jasně poznala, že to je mimčo.. :)

@werca91 Z toho, že ještě nemáš bříško si nic nedělej.. Na mě to poprvé taky nešlo dlouho vidět a pak zničeho nic vyrostlo břicho tak rychle, že striím nešlo zabránit.. :roll:

• načítám...
werca91
8.4.14 11:08

@8-D ja vim, ze to prijde. strii se prave bojim, no ale co nadelam… a vy jste ted v kolikatem tydnu?

• Upravit
8-D
687
8.4.14 13:57

@werca91 Já už jsem v 36tt.. :)

• načítám...
11545
8.4.14 14:56

@werca91 já bych měla být tak 5+5

• načítám...
11545
8.4.14 17:07

Holky tak mě to špinění dneska přešlo po tom utrogestanu.Tak nevím co s tou neschopenkou.. :/ jít nebo nejít..

• načítám...
2442
8.4.14 18:20

@werca91 No my jsme s manzou o mimi skoro nemluvili az do toho screeningu, hlavne kvuli tomu, abychom to nezakrikli.No ale ja uz i v te dobe spekulovala o jmenech a zatim vybrala pro holcicku Klaudie a klucik Matty. Prvni mame Ellu a je to hlavne proto, ze mame po manzelovi nemecke prijmeni a k tomu dat typicky ceske jmeno, tak je to jak facka pres usi :mrgreen: Ale jinakbych volila klasiku, me se ceske jmena moc libi. Hlavne na chlapecky, treba Eduard, Albert, Jan, Michal, Peta, Antonin, Vitezslav -no ale msm smulu :-)

• načítám...
2442
8.4.14 18:28

@werca91 proti striim je perfektni morska mouba nebo obycejnej sysal provaz do sprchy a pod proudem vody jemne krouzivymi pohyby masirovat stehna, boky, brisko i prsa.Po sprse vysusit a promazat pesticim olejem od weledy. A to i 2× denne. Doporucuje se teda uz od zjisteni //.Piradila mi to porodni asistentka na zacatku prvniho tehu a musim podekovat, u me zabralo. A to jsem pribrala 18kg!!( merim 160cm a vazim 48kg- takze jsem se kulila, ale az posledni 2mesice) Kamoska setrila a poridila na strie elasti q a po striich na prsach a zacatku na brichu letela pro weledu a mazala a mazala. Zadna dalsi uz nevznikla a trosicku se stahly ty puvodni, ale vsechno uz nezachranila :(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová