Těhulky Olomouc a okolí 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
j-p
11770
7.4.14 18:48

Ahoj, ja ho taky brala a nastesti vse o. k :lol:

• načítám...
2442
7.4.14 19:05

@misa1967 jo jo, brala jsem ho 3×denne 1pilulka.Ma se po zavedeni chvilku lezet. Takze ja jeden brala vecer jak jsem lehla do postele. Druhej kolem 5-6rano, jak manzel vstava do prace a jeden po obede a sla si s malou lehnout :mrgreen: No a nemelo by se po nem ridit.Ze zacatku jsem po nem byla v poledne utahana, pak uz to bylo ok ;-) A presne jak rikas, hlavne at to pomuze mimi. A my teda meli zakaz sexu a manza nebyl nadsen, tak jsem mu pohrozila, ze jsou to zenske hormony a ze by mu taky mohlo narost neco navic, treba prsa :mrgreen: A tak se stahnul :-)

• načítám...
2442
7.4.14 19:06

@j-p ahoj,vitame te mezi nami :-) Jsi z Olomouce nebo okoli?

• načítám...
11545
7.4.14 19:37

@Elantra akorát nevím, jestli třeba nemám jít na neschopenku. doktor říkal, že je to zbytečný. ale nevím. je dobrý chodit do práce, když špiním? neměla bych být v klidu?

• načítám...
11545
7.4.14 19:37

@Elantra a jinak dnes jsem po něm šíleně unavená. a zákaz sexu máme taky.

• načítám...
2442
7.4.14 20:08

@misa1967 ja jsem na neschopence od zacatku a uprimne se dost divim, ze te dr. nenechal doma. :think: Hlavne jak rikam, pokud ho zavadis, tak bys mela chvili lezet, aby vsechen nevytekl.Taky po nem muzes byt unavena, tocit se ti hlava atd. A nesmi se po nem ridit! Tusim 2-3h. Pokud mas moznost, pozadej dr. aby te nechal doma, pripadne treba svoji obvodni dr. Uprimne, pokud porad spinis, mela bys odpocivat a ne chodit do prace. ;)

• načítám...
11545
8.4.14 05:35

@Elantra no přemýšlím že bych si ti nechala napsat od obvodní. no právě jsem po něm hrozně utahaná a taky si myslím, že se špiněním bych měla odpočívat.

• načítám...
j-p
11770
8.4.14 05:48

Ahoj, bydlim kousek od Litovle.Jak se mate? Co novyho? :dance:

• načítám...
8-D
687
8.4.14 08:09

@Elantra Taky mi u druhého těhotenství dříve začalo růst bříško.. :-)

@misa1967 Panejo, takhle na začátku těhotenství už máš dva snímky? U mého doktora stojí jeden 150,– :roll: Ale jednou mě slyšel jak se na to ptám, tak mi vytiskl zadarmo.. :mrgreen:
Jinak jsem si nechala vytisknout obrázek na druhém screeningu ve fnol, tak jsem za to dávala myslím jen 60,–

Jinak beru antibiotika.. :/ Už podruhé za toto těhotenství.. :?

• načítám...
2442
8.4.14 09:32

@misa1967 Jak rikam, nech si napsat neschopenku a odpocivej.Tim nic nezkazis, v praci to budou muset zvladnout a ty uvidis, jak ti casem bude a podle toho se rozhodnes, co potom dal.Ale fakt se divim, ze ti dr. predepise utrogestan na udrzeni a pritom te posle do prace :nevim: Pokud by si sla do nemocnice, tak ti urcite doporuci klid na luzku…A rikal ti aspon dr, proc spinis?

• načítám...
2442
8.4.14 09:36

@j-p ja jdu v patek na kontrolu k dr. tak doufam, ze bude mimisek ok. ;) Chtela bych ho pozadat, jestli by mi potvrdil pohlavi ze screeningu, tak uvidim. Chtela bych uz neco malinkeho koupit, abych se mohla zacit radovat, zatim mam spis porad strach, aby bylo miminko ok. Jsem ted 15tt a ty?

• načítám...
werca91
8.4.14 09:37

Ahohjy, mohla bych se pridat? :)

• Upravit
11545
8.4.14 09:43

@8-D no po mě nechtěl žádnej poplatek :) taky jsem se divila.na co bereš ATB?

• načítám...
11545
8.4.14 09:43

@Elantra no jako se taky divím. tak myslíte, že si ji mám nechat napsat jo? tak asi to udělám. bojím se o mimi.. :)

• načítám...
2442
8.4.14 09:45

@8-D To brisko je sranda, no. V tricku uz to neutajim a pritom chci jeste pockat, aspon na tuto kontrolu. Zase si ale rikam, ze kdyz roste brisko a prsa, tak roste i mimi a je ok. :) Tak doufam, ze ta teorie je spravna. Jinak ja prodelala virozu pred 14ti dny. Hrozili mi ATB ale nemela jsem teplotu a vytery ok, tak jsem to nakonec zvladla bez.Ale mala mela stafylokoka a manzel ma streptokoka a uz bere druhy ATB :cert: Muj dr. mi rikal, ze jsou ATB pro tehulky a ty pomahaji, neublizuji, tak to bude ok ;) Ja treba mela tak silenej kasel, ze jsem kaslala nekolik hodin v kuse a silene me z toho bolelo bricho, ale pry to mimi nevadi, to je chraneny

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová