Budoucí maminky Jihlava :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
667
9.6.14 09:09

@Kamcha tak to máš dobrej zdroj :) já chodila jen na ranní, ale měla jsem nějaký problémy, tak jsem musela být doma…já mohla od 5.6. na MD, ale takhle budu mít víc peněz, když půjdu až 6týdnů před TP, protože MD se pak bere 28 týdnů a pak je teprve rodičák…jinak je to jedno, pokud neřešíš penízky, tak můžeš i 8týdnů před…
kočárek budu nechávat u mamky, dokud se nenarodí… příští pondělí pro něj frčíme :) tak snad jsem vybrala dobře.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
13.6.14 08:17

@ilaa ja mam kocarek postaveny v pokojicku a sportacek od nej zabaleny ve sklepe ;) a uz jsem na MD, juhuuuu, takze zadny vychazky cou se hodi takhle kdyz je krasne - jsem skoro porad u vody ;)
Vcera jsem se dala do zehleni - tak mam pulku za sebou ;) druha pulka me ceka za chvilicku po snidani ;) juj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.6.14 07:45

Zdravím. Tuto diskuzi jsem objevila díky @Kamcha (reakce z Miminka červenec 2014) a ráda bych se zapojila. Zanedlouho se ze mě stane poprvé maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
16.6.14 08:21

@Peha26 ahoj ;) :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.6.14 08:37

Tak kdy vás to čeká? Mě v půlce července. Budete rodit v Jihlavě? Já se hodně rozmýšlela mezi Jihlavou a Havl. Brodem, na který jsem slyšela jen samou chválu. Nakonec jsem se rozhodla pro Jihlavu, Havl.Brod mě odradila ta cesta…dělá mi problém jízda autem a kdybych jela nějak narychlo, tak si to neumím představit. Do jihlavský porodnici to mám 10 minut autem…už jsem se tam byla podívat a je to tam hezké a personál, se kterým jsem se tam potkala byl moc milej…tak snad nebudu litovat! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
16.6.14 08:42

@Peha26 ja to mam na 1. 8 :) a urco tady v jihlave ;) v brode jsem ted mela kamaradku a moc spokojena nebyla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.6.14 08:50

@Kamcha :-) Tak snad je to správné rozhodnutí. Koukám na tvůj profilovej obrázek a máš hezký fotky z UTZ. Kam chodíš na gyndu? Já k Poustkovi…ale občas mi ty kontroly přijdou hodně rychlý (nechci říct odbytý), tak ale snad nic nezanedbává… zejtra jdu na další monitor, tak doufám, že bude vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
16.6.14 09:51

@Peha26 ahojky, vítej :) tak to nám pak poreferuješ, jak jsi byla spokojená v Jihlavě, mám termín 31.7. Dřív jsem chodila taky k Poustkovi, ale přešla vedle k Šustrovi. Pro Jihlavu jsem byla rozhodnutá hned - za 10 minut chůze jsem v porodnici, tak nebylo co řešit… a co čekáš?

@Kamcha tak my snad pro ten kočárek pojedeme tento týden, dneska by se měla paní ozvat, že dorazil. to se máš, že už jsi na MD, já budu od středy, tak už se těším :)tak máš vše nachystáno na mimi? :)

@Peha26 @Kamcha holky a jaký máte vybraný jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
16.6.14 09:57

@ilaa jooo ;) nachystáno snad vše ;) už chybí jen bepanthen ( ten je v obchodé děsné drahý, tak budu objednávat na mimibazaru) a espumisan ( sebou do porodky - kdyby nahodou) ;).. Jinak mě nenapadá nic co by mi chybělo ;)

Já budu mít Matyáše :srdce:

@Peha26 a byla jsi se mrknout v porodce? Jaké to tam je? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
16.6.14 10:06

@Kamcha to hlavní snad mám, koupila jsem Ribilku a ten espumisan budu muset taky koupit… si říkám, že když tak vyšlu manžela, kdyby bylo něco potřeba a neměla bych to :)Hezké jméno :) u nás pořád nemáme vybráno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
16.6.14 10:10

@ilaa jasne ;) pokud bude něco chybět muž doběhne pokoupit ;).. Me ted naposled dala ny gynde sestra papir kde jsem vyplnivala jmeno mrnouse ;) a jakto ze nemate porad vybrano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
16.6.14 10:19

@Kamcha přesně tak, aspoň je trochu zapojíme :) jako už?? a ten papír to ti dala ten do porodnice? čekáme holku a když vidím ty jména, tak zkrátka žádný není zatím takový, že bych řekla jooo to je ono… a chlap je na tom stejně…tak že snad se jednou probudím a budu mít jasno :):) A hlavně mi přijde, že mám pořád dost času :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
16.6.14 10:21

@ilaa no rikala vyplnit a s oddacim listem vzit do porodky ;) odsaci jsem si tam dala okopirovany a jeste obcanky obe a moji karticku budu kopirovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
16.6.14 10:28

@Kamcha jo ten oddací list budu muset někde najít a taky okopírovat…člověk chce porodit a takovýho papírování kvůli tomu :):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.6.14 10:43

Já čekám kluka. A bude to Domíšek (Dominik), taky už jsem vyplňovala papíry se jménama. Ještě musíme na matriku, protože nejsem vdaná, tak aby měl malej příjmení po příteli. Jinak těch papírů na vyplnění je fakt dost, jen co mi dali v porodnici na vyplnění a než se mnou vše sepsali…byla jsem tam přes hodinu!! Jinak jsem si tam byla domlouvat císař, takže jsem vyloženě na těch porodních pokojích nebyla, akorát na sále a v těch místnostech kolem a je to tam opravdu hezký prostředí, tak uvidíme! ;-)
Pro mimčo snad ty základní věci nachystaný mám, kdyžtak se kdykoliv cokoliv může dokoupit, nechtěla jsem moc zbytečností, který třeba ani nevyužiju. Akorát kosmetiku pro malýho nemám teda žádnou zatím, ještě nejsem rozhodnutá co koupit.
A do porodnice mám snad vše (včetně toho Espumisanu a Bepathenu). Jen doufám, že tam sestřičky na šestinedělí budou milé a trpělivé a vše mi ukážou…nemám s miminama žádný zkušenosti. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová