Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj přestěhovala jsem se do Kadaně a nikoho tu neznám.
Termín porodu mám 4.10. našla by se nějaká mamina na povídání a procházky? ![]()
Koukám že tady asi moc maminek z Kadaně není. S přítelem přemýšlíme o přestěhování do Kadaně. Tak jen jestli tu jste některá z Kadaně ozvěte se. Měla bych pár otázek.
Ahoji ja sice z Kadane nejsem, ale chodila jsem tam na skolu a mam tam zname.Tak kdyby te neco zajimalo staci napsat ![]()
No než otázky hledám někoho na kámošení. Budu tam sama z dcerou. Přítel je rodák tak ten naváže snáze než já.
@Olion našla jsem podle kuk na profilu, bydlím v Kadani už asi 6 let, ale taky nic moc, ono to seznamování s prckama je těžší
kdy se budete stěhovat?
@winyanka Tak takové ty základy, kde je dobrý dětský doktor, zubař, gyndař, taky kde je pěkné dětské hřiště. Budeme se stěhovat kousek od Kina Hvězda
Tak to budete mít všude blízko, když budeš chtít, není problém se pak domluvit a pokecat ![]()
Ahoj, také jsem se nedávno přistěhovala kousek od Kadaně, mimčo zatím nemám, ale brzy bude, snad to dobře dopadne a najít kamarádku je taky těžké, když tu vůbec nikoho neznáme ![]()