Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tu nějaká těhulka z okolí Šumperka? Já končím druhý měsíc a moc ráda bych s někým poklábosila ![]()
Ahoj, já jsem pár km od Šumperka
blížím se pomalu do šestého měsíce. jsem zvědavá, kolik se nás tu sejde.
Taky jsem zvědavá, nenašla jsem, ať jsem hledala, jak jsem hledala, žádnou silnou a stabilní šumperskou skupinu
tak třeba se zadaří ![]()
Ahooj holky, můzu se pridat ![]()
ja jsem kousek od šumperka nedávno jsme se z něj odstehovali do vesničky poblíž ![]()
ja končím 4 měsíc ![]()
Ahojík holky to je paráda že je tu nějaká těhulka ze špk a okolí Já jsem přímo ze špk jsem v 25 tt letí to termín máme v prosinci. Jsem furt doma a už je to jakýsi dlouhý:) ![]()
Jéé ahoooj v prosinci? my prelom prosince a ledna
)
a jak se cítís?
ja jeste chodím do prace…jsem ve 20týdnu
)
@Flatgirl :mám se dobře a malímu se daří taky dobře máme za sebou už obě genetiky a vše v pořádku jsem doma od týdne jsem šla na rizikovku kvuli práci. ![]()
No aspoň pár nás tu je, holky budete chodit na cvičení pro těhotné do nemocnice? my se tak s kamarádkou chystáme, začíná to tuším 9. září ![]()
No mě čeká plánovanej císař tak nevim jestli mě to k něčemu bude?
tam se většinou připravuje na klasickej porod ne??
Moc ráda najdu nejakou kámošku na pokec, procházky a nakupovaní věcí pro svého malého drobka. bývám přes den sama a začíná mi to lízt na mozek ![]()
@vevva já taky bývám sama, no chodí mi teď chlap domů na obědy, tam do 11 mám co dělat, ale pak ne, tak můžem naplánovat nějaké kafe hm?
no a císař, necísař, jdu tam spíš proto, abych se seznámila s jinýma maminama, krom té jední kamarádky tu pořádně nikoho nemám… jinak bydlím v Šumperku