Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, najde se tu nějaká žena, mamina, která by měla chuť občas někam vyrazit…na kafe, k vodě, pokecat někam na zahrádku? Je mi 27, jsem z Prahy 4 a i když mám přítele, ráda bych občas někam vypadla s kámoškama. Většina kamarádek mi zůstala v bývalém městě.
@Londonka achujky a ty jsi v ocekavani nebo uz deti mas??
ja jsem z prahy a je mi 23 a jsme v 5 mesici tehu ![]()
@LayLi píše:
@Londonka achujky a ty jsi v ocekavani nebo uz deti mas??ja jsem z prahy a je mi 23 a jsme v 5 mesici tehu
Ahoj, nene…jsem svobodna, bezdetna. A gratuluju, je to moc pekny, co to bude?:)
@Londonka to este nevim…gyndar se ani nepodival
moc rada bych to vedela…si psala ze pritele mas nebo uz ne??
@LayLi píše:
@Londonka to este nevim…gyndar se ani nepodivalmoc rada bych to vedela…si psala ze pritele mas nebo uz ne??
Mam, ale on se nekdy zabejci a nic se mu nechce!
A kdy jdes na dalsi kontrolu? A odkud jsi, jsi vdana?
@Londonka puvodem jsem z Hradce Kralove ale uz pres rok bydlime s pritelem v praze…vdana nejsem planujeme svatbu pozdeji…a dalsi kontrolu mame 20.8.
jenze gyndar je na dve veci..takze pochybuju ze bude utz
@LayLi píše:
@Londonka puvodem jsem z Hradce Kralove ale uz pres rok bydlime s pritelem v praze…vdana nejsem planujeme svatbu pozdeji…a dalsi kontrolu mame 20.8.jenze gyndar je na dve veci..takze pochybuju ze bude utz
V Hradci jsem byla jen parkrat. A neuvazujes, ze si najdes jineho gyndare?
@Londonka hele kaslu na to…nema uz to smysl komplikace nejsou tak jsem vpohode jen jeho pristup je laxni…nejlepsi gyndarku jsem mela v HK…a jina uz asi tak dobra nebude ![]()
Ahoj, mě je sice už skoro 35, ale cítím se tak na 20
mám dvouletou holčičku a bydlím také na Praze 4 a moc ráda bych třeba někam zašla a trochu se odreagovala
Odkud z Prahy 4 jsi?
@Londonka píše:
Ahoj, najde se tu nějaká žena, mamina, která by měla chuť občas někam vyrazit…na kafe, k vodě, pokecat někam na zahrádku? Je mi 27, jsem z Prahy 4 a i když mám přítele, ráda bych občas někam vypadla s kámoškama. Většina kamarádek mi zůstala v bývalém městě.
Ahoj, já jsem taky bezdětná, zadaná
s přítelem trávíme spoustu čausu a máme dost zájmu, ale taky jsem všechny kamarády nechala v bývalém městě
samozřejmě se vídáme, ale není to tak časté když jsou dál, taky bych uvítala někoho blíž, s někým na pokec, kafe, nákupy atd
V práci máme samé staré zapšklé megery a když říkám staré, tak myslím staré, nebo starší
a není to prostě ono
na 8hodin pracovní doby to stačí, víc nedávám ![]()
@Verluka píše:
Ahoj, mě je sice už skoro 35, ale cítím se tak na 20mám dvouletou holčičku a bydlím také na Praze 4 a moc ráda bych třeba někam zašla a trochu se odreagovala
Odkud z Prahy 4 jsi?
Ahojky, bydlím v Krči, kousek od zastávky Tempo, jestli ti to něco říká:) A budu ráda, když někam vyrazíme.
@Verluka píše:Super!!!
Ahoj, mě je sice už skoro 35, ale cítím se tak na 20mám dvouletou holčičku a bydlím také na Praze 4 a moc ráda bych třeba někam zašla a trochu se odreagovala
Odkud z Prahy 4 jsi?
@Mimi85 píše:
Ahoj, já jsem taky bezdětná, zadanás přítelem trávíme spoustu čausu a máme dost zájmu, ale taky jsem všechny kamarády nechala v bývalém městě
samozřejmě se vídáme, ale není to tak časté když jsou dál, taky bych uvítala někoho blíž, s někým na pokec, kafe, nákupy atd
V práci máme samé staré zapšklé megery a když říkám staré, tak myslím staré, nebo starší
a není to prostě ono
na 8hodin pracovní doby to stačí, víc nedávám
Hehe:))…tak paráda. Myslím, že se nás tady sejde víc, tak se můžeme domluvit na nějaké hromadné slezině:)
Já právě ty kamarádky taky vídám jen občas. Mám tedy i kamarádky v Praze, ale ty jsou bezmezně oddané svým protějškům:)
@prcekniky píše:
Nazdar ženy!Je mi 23, jsem taky z Prahy 4
A jsem v 11tt
Bezva, bude to paráda až někam vyrazíme:)