Kamarádka z Prahy

73
4.8.13 14:29

Kamarádka z Prahy

Ahoj, najde se tu nějaká žena, mamina, která by měla chuť občas někam vyrazit…na kafe, k vodě, pokecat někam na zahrádku? Je mi 27, jsem z Prahy 4 a i když mám přítele, ráda bych občas někam vypadla s kámoškama. Většina kamarádek mi zůstala v bývalém městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1967
4.8.13 14:47

@Londonka achujky a ty jsi v ocekavani nebo uz deti mas?? ;) ja jsem z prahy a je mi 23 a jsme v 5 mesici tehu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
4.8.13 14:50
@LayLi píše:
@Londonka achujky a ty jsi v ocekavani nebo uz deti mas?? ;) ja jsem z prahy a je mi 23 a jsme v 5 mesici tehu ;)

Ahoj, nene…jsem svobodna, bezdetna. A gratuluju, je to moc pekny, co to bude?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
4.8.13 14:56

@Londonka to este nevim…gyndar se ani nepodival :roll: moc rada bych to vedela…si psala ze pritele mas nebo uz ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
4.8.13 15:03
@LayLi píše:
@Londonka to este nevim…gyndar se ani nepodival :roll: moc rada bych to vedela…si psala ze pritele mas nebo uz ne??

Mam, ale on se nekdy zabejci a nic se mu nechce!
A kdy jdes na dalsi kontrolu? A odkud jsi, jsi vdana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
4.8.13 15:05

@Londonka puvodem jsem z Hradce Kralove ale uz pres rok bydlime s pritelem v praze…vdana nejsem planujeme svatbu pozdeji…a dalsi kontrolu mame 20.8. ;) jenze gyndar je na dve veci..takze pochybuju ze bude utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
4.8.13 15:22
@LayLi píše:
@Londonka puvodem jsem z Hradce Kralove ale uz pres rok bydlime s pritelem v praze…vdana nejsem planujeme svatbu pozdeji…a dalsi kontrolu mame 20.8. ;) jenze gyndar je na dve veci..takze pochybuju ze bude utz

V Hradci jsem byla jen parkrat. A neuvazujes, ze si najdes jineho gyndare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
4.8.13 15:43

@Londonka hele kaslu na to…nema uz to smysl komplikace nejsou tak jsem vpohode jen jeho pristup je laxni…nejlepsi gyndarku jsem mela v HK…a jina uz asi tak dobra nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
4.8.13 16:24

Ahoj, mě je sice už skoro 35, ale cítím se tak na 20 :mrgreen: mám dvouletou holčičku a bydlím také na Praze 4 a moc ráda bych třeba někam zašla a trochu se odreagovala :lol: Odkud z Prahy 4 jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
4.8.13 16:43
@Londonka píše:
Ahoj, najde se tu nějaká žena, mamina, která by měla chuť občas někam vyrazit…na kafe, k vodě, pokecat někam na zahrádku? Je mi 27, jsem z Prahy 4 a i když mám přítele, ráda bych občas někam vypadla s kámoškama. Většina kamarádek mi zůstala v bývalém městě.

Ahoj, já jsem taky bezdětná, zadaná :-) s přítelem trávíme spoustu čausu a máme dost zájmu, ale taky jsem všechny kamarády nechala v bývalém městě :) samozřejmě se vídáme, ale není to tak časté když jsou dál, taky bych uvítala někoho blíž, s někým na pokec, kafe, nákupy atd :lol: V práci máme samé staré zapšklé megery a když říkám staré, tak myslím staré, nebo starší :) a není to prostě ono :-) na 8hodin pracovní doby to stačí, víc nedávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
5.8.13 07:49

Nazdar ženy! :-) Je mi 23, jsem taky z Prahy 4 :mrgreen:
A jsem v 11tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.8.13 14:08
@Verluka píše:
Ahoj, mě je sice už skoro 35, ale cítím se tak na 20 :mrgreen: mám dvouletou holčičku a bydlím také na Praze 4 a moc ráda bych třeba někam zašla a trochu se odreagovala :lol: Odkud z Prahy 4 jsi?

Ahojky, bydlím v Krči, kousek od zastávky Tempo, jestli ti to něco říká:) A budu ráda, když někam vyrazíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.8.13 14:10
@Verluka píše:
Super!!!
@Mimi85 píše:
Ahoj, já jsem taky bezdětná, zadaná :-) s přítelem trávíme spoustu čausu a máme dost zájmu, ale taky jsem všechny kamarády nechala v bývalém městě :) samozřejmě se vídáme, ale není to tak časté když jsou dál, taky bych uvítala někoho blíž, s někým na pokec, kafe, nákupy atd :lol: V práci máme samé staré zapšklé megery a když říkám staré, tak myslím staré, nebo starší :) a není to prostě ono :-) na 8hodin pracovní doby to stačí, víc nedávám :lol:

Hehe:))…tak paráda. Myslím, že se nás tady sejde víc, tak se můžeme domluvit na nějaké hromadné slezině:)
Já právě ty kamarádky taky vídám jen občas. Mám tedy i kamarádky v Praze, ale ty jsou bezmezně oddané svým protějškům:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.8.13 14:12
@prcekniky píše:
Nazdar ženy! :-) Je mi 23, jsem taky z Prahy 4 :mrgreen:
A jsem v 11tt

Bezva, bude to paráda až někam vyrazíme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
5.8.13 14:15

@Londonka bylo by super se sejit…klidne i hromadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie