Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, můžu se připojit? Taky bydlím na Praze 8. Přestěhovali jsme se sem už v srpnu, ale nějak nejsem ten typ, co se vsune do již zaběhnutého kroužku mamin. A taky mě vůbec nebaví trávit hodiny a hodiny na jednom hřišti. Raději vymýšlím nějaké výlety a tak. Jenže přítel ráno odejde do práce, vrátí se večer a poslední dobou dělá i víkendy, takže jsem buďto pořád sama s dětma doma a nebo sami couráme po venku. Jestli je tady taky nějaká mamina, co raději vyrazí někam do přírody a nesedí celodenně na hřišti, rádi se připojíme. Mám třiletého kluka a osmnáctiměsíční holčičku.
@Honzuovka klidně nějaká procházka nebo i zoo, cokoliv, přizpůsobíme se ![]()
@xLucikx Super
my bydlíme vedle mezi botanickou a Šutkou
a ty máš malého?
@Ortaine jasně, tak to chápu
mohla bych na začátku příštího týdne ![]()
@xLucikx tak to by bylo super
taky máme půl roku ![]()
Bydlíme na zastávce Čimický háj a většinou chodíme směrem ke Krakovu
Ahoj stéle hledáš kamarádku? Taky bych ráda občas vyrazila někam s kamarádkou. V Praze zatím moc lidí neznám. Je mi 23 let a mám 22 měsíční Verunku.
Ahoj holky
Možná budu trochu netradiční, ale přesto to zkusím. Pracuji jako babysitter a miluji miminka
Našla bych tady nějakou holčinu, která má miminko nebo je v očekávání a měla by zájem chodit na procházky a podnikat různé podobné věci? ![]()
A nebo někdo, kdo má německého ovčáka? Miluji zvířata a psy především, ale bohužel nemám možnost s žádným trávit čas.
Doufám, že to nejsou až tak divné „požadavky“
Ale budu ráda, když se někdo takový ozve ![]()