Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anet95 joo tak to nevim jak to je ale urcite nebudes sama na pokoji si myslim.. to by sis musela asi priplatit ne? a co ty 4 dny to zvladnes ne jeste s nekym na pokoji
jasny ze je lepsi soukromi ale to asi neco stoji ![]()
Kdepak, teprve budu rodit tak se ptám ať vím
jsem z Bohutína nevím, třeba ve štenberku dávají maminky samotné i na 2lužkové pokoje.. pokud ovšem nemají narváno ![]()
Já jsem 16tt a teda už druhé ![]()
Jinak prvního jsem rodila v Šumperku a byla jsem spokojená, takže teď si to zopakuji
na pokoji jsem byla s druhou maminkou a mimčem…
Omlouvám se za plevelení diskuze. Hledám krasobruslařky, baletky, případně gymnastky, tanečnice ze Šumperska pro nově vznikající krasoklub.
Ahojky, ráda bych oživila toto téma.
Jsem ve 14tt a jsem ze Šumperka a ráda bych si vymenila názory a zkušebnosti, nebo jen tak poklábosila. Jedná se o naše 1 mimi ![]()
Já bydlím kousek od šumperka
A čekám druhé mimi… jsem teprve 9.týden ![]()
Kousek, takže z nějaké vesničky tady u Špk? Kdy máte termin někdy červenec, srpen? Budete chodit někam cvičit?
@dygyna Termín je kolem půlky července… Na cvičení nebudu mít asi čas, moje dítko mě zaměstnává až až
Ty máš termín kdy? Jsi přímo ze šumperka? Kolik ti je, jestli to není tajný?
Mě 28.
Já jsem přímo ze Šumperka. Termín mám 10.černa. Já zapomněla že už jedno dítko máš. No mě je 30.A právě se chystám od ledna do cvičení, tak jsem hledala jestli se někdo nepřidá.
Ahoj holky, já jsem původně ze Zábřeha, sice teď ještě bydlím na jižní Moravě, ale plánuji stěhovačku zpět ještě před porodem (termín 9.5.)
Ahoj, jsem z okolí Špk a taky mě to letos čeká… Zatím mám ale ještě spoooustu času- těhotenství mám teprve čerstvě potvrzené ![]()