Těhulky Šumperk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
21.8.13 12:56

Holky a kolik vám je a v kolikátém jste týdnu? Mě je 24 a dnes začínám teprve 11 tt, za hodinu mě čeká kontrola, tak se těším, až toho prcka zase uvidím a doufám, že bude vše v pořádku :) a čekám první mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
21.8.13 13:55

Teda, mě se vůbec neukázalo, že jsou v diskuzi nové příspěvky :? jsem myslela, že tu nikdo není, až teď jsem náhodou koukla.
já jsem v 27tt, čekáme první dítko, holčičku.
celý život jsem bydlela v Zábřeze, ale od loňského podzimu jsme s manželem přesídlili pár kilometrů vedle na venkov.
jinak o cvičení v nemocnici neuvažuju, jsem nějaká lenošná a pohyb navíc už bych moc neuvítala :) ale 5.9. má být přednáška na téma porod, tak tam bych chtěla jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.8.13 14:17

To kafčo zní jako velmi dobrej nápad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.8.13 20:12

Já jsem 25 tt dnes jsem taky měla kontrolu ale doktor tam nebyl smůla. My čekáme kluka. To kafčo je skvělěj nápad :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.8.13 20:31

Tak my jsme taky v pořádku, prcek se tak vrtěl, že nemám ani fotku, ale aspoň to bude pořádnej rošťák :D… nějaký nápady s tím kafčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.8.13 20:50

S tím kafčem domluvit termín vhodný pro,,všechny,, :) a razit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.8.13 20:59

A jak jste na tom holky s výbavičkou už nakupujete oblečky a výbavičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.8.13 22:18

@vevva no, já jsem dnes po kontrole chytla nákupní horečku, byla se mnou kamarádka co je už v 6. a jukly jsme do sekáčů :D… no neměly jsme to dělat… pro mne je ještě brzy na výbavičku, s tím kafem… já pracuju z domu takže je mi čas celkem jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.8.13 07:45

HOlky byla některá z vás na prvotrimestrálním screeningu v Olomouci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
22.8.13 10:47

Ahoj, já jsem byla v olomouci ve fakultce tusím v 11t.
a ted jedu na druhy velký ult v 5mesíci jak na srdícko tak na detailní ult vnitřních orgánů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
22.8.13 10:48

Holky, ja jsem v praci kazdý den do 16hod takze bych se pak prizpůsobila jak se domluvíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
26.8.13 20:57

Nikdo se nedomlouvá ale :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
27.8.13 05:47

:)

Čauky tak co třeba v pátek? Třeba v 18 na točáku mužem někam jit sednout na kafe nebo na něco dobrýho:) Záeží jak máte taky vycházky pokud nějaký máte :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
27.8.13 08:44

Holky a neplánujete některá taky jít 5.9. na přednášku do nemocnice? bude to o porodu a vše okolo. tak že by se to dalo spojit i s tím kafčem. je to od tří hodin, tak bychom mohli zajít před nebo po přednášce. spojili bychom příjemné s užitečným :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
27.8.13 08:54

Já tento pátek nejspíš jedu pryč a v pátek na večer bychom stejně musely mít rezervačku né? všude je plno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová