Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a kolik vám je a v kolikátém jste týdnu? Mě je 24 a dnes začínám teprve 11 tt, za hodinu mě čeká kontrola, tak se těším, až toho prcka zase uvidím a doufám, že bude vše v pořádku
a čekám první mimi ![]()
Teda, mě se vůbec neukázalo, že jsou v diskuzi nové příspěvky
jsem myslela, že tu nikdo není, až teď jsem náhodou koukla.
já jsem v 27tt, čekáme první dítko, holčičku.
celý život jsem bydlela v Zábřeze, ale od loňského podzimu jsme s manželem přesídlili pár kilometrů vedle na venkov.
jinak o cvičení v nemocnici neuvažuju, jsem nějaká lenošná a pohyb navíc už bych moc neuvítala
ale 5.9. má být přednáška na téma porod, tak tam bych chtěla jít.
Já jsem 25 tt dnes jsem taky měla kontrolu ale doktor tam nebyl smůla. My čekáme kluka. To kafčo je skvělěj nápad ![]()
Tak my jsme taky v pořádku, prcek se tak vrtěl, že nemám ani fotku, ale aspoň to bude pořádnej rošťák
… nějaký nápady s tím kafčem?
A jak jste na tom holky s výbavičkou už nakupujete oblečky a výbavičku?
@vevva no, já jsem dnes po kontrole chytla nákupní horečku, byla se mnou kamarádka co je už v 6. a jukly jsme do sekáčů
… no neměly jsme to dělat… pro mne je ještě brzy na výbavičku, s tím kafem… já pracuju z domu takže je mi čas celkem jedno
HOlky byla některá z vás na prvotrimestrálním screeningu v Olomouci?
Ahoj, já jsem byla v olomouci ve fakultce tusím v 11t.
a ted jedu na druhy velký ult v 5mesíci jak na srdícko tak na detailní ult vnitřních orgánů. ![]()
Holky, ja jsem v praci kazdý den do 16hod takze bych se pak prizpůsobila jak se domluvíme ![]()
Čauky tak co třeba v pátek? Třeba v 18 na točáku mužem někam jit sednout na kafe nebo na něco dobrýho:) Záeží jak máte taky vycházky pokud nějaký máte
![]()
Holky a neplánujete některá taky jít 5.9. na přednášku do nemocnice? bude to o porodu a vše okolo. tak že by se to dalo spojit i s tím kafčem. je to od tří hodin, tak bychom mohli zajít před nebo po přednášce. spojili bychom příjemné s užitečným ![]()
Já tento pátek nejspíš jedu pryč a v pátek na večer bychom stejně musely mít rezervačku né? všude je plno…