Budoucí maminky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5521
2.1.14 00:51

Já chodím zatím jen plavat :lol: Tak 2× týdně..to je vše..taky jsem nad něčím uvažovala, ale nechce se mi chodit samotný…a jelikož v Pardubkách nejsem dlouho, nikoho tu neznám..ani ty pardubice extra moc ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
2.1.14 00:54

Mě se napřed taky nechtělo, ale na tý dubině je to super, no a na jogu se chystám taky s jednou maminou z e-mimina, tak uvidíme, zatím si to chválí…
a odkud jsi?? taky jsem pardubická náplava, ale už jsem tu 7. rok… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
2.1.14 00:57

No tak uvidíš, snad to bude ok.. :palec: Jinak bydlím na Cihelně a Ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
2.1.14 01:09

Na kraji Dukly u hlavní silnice na Chrudim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
2.1.14 01:10

A je to první mimi? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
2.1.14 01:13

Jj, vytoužený mimi a hned se taťkovi povedl dědic, a co u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
2.1.14 01:17

Jojo, taky první a ještě k tomu neplánovaný :lol: ale těšíme se..a bude to holčička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
2.1.14 01:18

Tak to je radost…:-) a už vybíráte jména? My jsme se s tím prali teď o Vánocích, ale nakonec jsme se shodli a už víme, jen to nikde neříkáme, bude to překvápko. malej se všem sám představí až bude na světě… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
2.1.14 01:20

Omlouvám se, ale dnes už jdu spát, ráno vstávám do práce. Dobrou noc a zase třeba zítra… :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.14 07:05

Ja jsem chodila Na Drazku vedla to tam zdrovatni sestricka a byla to i s prednaskami, jednou tam byla prednaska o kojeni a ta mi dost pomohla i prvni…
A jinak ja jsem z Polabin..

• Citovat
  • Upravit
5521
2.1.14 12:57

Dobrý den dámy..já vím že jsem ostuda, ale ted jsem se probudila teprva..v noci nemůžu spát a pak dopoledne bych chrápala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.14 12:59
@Drambee píše:
Dobrý den dámy..já vím že jsem ostuda, ale ted jsem se probudila teprva..v noci nemůžu spát a pak dopoledne bych chrápala :lol:

já zase u první trpěla nespavostí, tak jsem vstávala ve 4 a pak celý den nepoužitelná…
a buď ráda, že se můžeše takhle prospat… taky bych to brala.. já jsem to měla teď krušné, ještě, že měl přítel dovču a já jsem mohla trochu odpočívat…

• Citovat
  • Upravit
5521
2.1.14 13:01

No já zas trpím až moc velkou spavostí :lol: navíc to počasí tomu moc nepřidá :lol: a Ty jsi doma tedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.14 13:05
@Drambee píše:
No já zas trpím až moc velkou spavostí :lol: navíc to počasí tomu moc nepřidá :lol: a Ty jsi doma tedy?

jj, kvuli malé jo :-D

jinak jsem chodila sem : http://www.maminky.unas.cz/

• Citovat
  • Upravit
5521
2.1.14 13:06

Když by šel někdo semnou, chodila byh :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...