Budoucí maminky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.1.14 13:20
@Drambee píše:
Když by šel někdo semnou, chodila byh :lol:

já bych ráda chodila, ale musím to nějak vyřešit s malou.. zatím chodím jen na takové kondiční cvičení k nám do Polabin, ale to není pro těhotné..

• Citovat
  • Upravit
5521
2.1.14 13:23

Tak něco vymysli a můžeme začít chodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.1.14 13:58

Ahoj, jste se nějak rozjely. Já se chystám chodit sem http://www.aerobik-pardubice.cz/…-a-po-porodu ale kvůli práci bych se tam dostala jen jednou za 14 dni, tak ještě uvidím. O plavání jsem taky premejslela, ale taky se mi nechce chodit sama. Jinak já bydlim na rozhraní Dukly a Skrivanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
2.1.14 14:01

Pokud chceš chodit plavat..můžeme se domluvit a můžeme chodit spolu, beztak chodím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.1.14 14:27

@Drambee Ok, určité se domluvíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.1.14 14:35

Jo jinak, my ještě nevíme co to bude, prcek se s nama nebavil, byl otocenej zády :? tak snad se to dozvíme 8. v poradně a nebo 14. na UZ 20. tydne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
2.1.14 14:37

A kolikátý jsi týden? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.1.14 14:41

@Drambee jsem v 19. tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
2.1.14 14:50

A 1 mimčo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.1.14 15:01

Jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
3.1.14 01:00

Ahojky, zase jsem se dostala k pc až teď, v práci byla po 14 dnech masakr a pak jsem doma vytuhla jen jsem si sedla na gauč… jinak ohledně toho cvičení, zítra jdu na hodinu pro těhulky ve sportlife na dubině a mají tam i hlídaný dětský koutek www.sportlife-pce.cz, tak se jukněte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
8.1.14 20:24

Ahoj, nějak nám to tu zamrzlo :) Tak sem byla dneska v poradně a mohl by to být kluk, ale doktorka to neví jistě, páč tam byla šňůra, tak uvidíme, jestli nám to v úterý na screeningu potvrděj… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.1.14 20:37
@Mispulinaa píše:
Ahoj, jste se nějak rozjely. Já se chystám chodit sem http://www.aerobik-pardubice.cz/…-a-po-porodu ale kvůli práci bych se tam dostala jen jednou za 14 dni, tak ještě uvidím. O plavání jsem taky premejslela, ale taky se mi nechce chodit sama. Jinak já bydlim na rozhraní Dukly a Skrivanku.

Nevěřím vlastním očím! Někdo z rozhraní Dukly a Sřivánku, hurááá! :mavam: Já sice už nejsem budoucí maminka, mám doma 3,5 měsíčního pišišvora, ale snad mě z téhle diskuze nevykážete, když se konečně vyskytl někdo, kdo bydlí ve stejné části Pic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
8.1.14 20:43

@marrlinka ahoj a jaká ulice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.1.14 20:46

@Mispulinaa Palacha - naproti poště, případně jsi-li znalec místních putyk, tak před kapitánem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová