Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky/dámy/slečny ![]()
Dnes jsem 14+3 tt. a jsem Pardubačka, můžu se k Vám přidat? ![]()
@Lulee Není to tak špatné, minule jsme už trošku cvičily… třeba jsme dělaly střechu
, ale nen to nejspíš můj šálek kafe, mám radši trošku víc pohybu… ale zase se tam naučíme pořádně dýchat, což se nám myslím při porodu bude velice hodit ![]()
@sacko - myslis tu jogu, ze? No prave, preto necham jogu asi tak a skusim najst nieco ine, nebola si niekde inde? Rozmyslam, ze pojdem do města na normalne tehotenske cvicenie. Myslim, ze kazde by malo byt zamerane aj na to dychanie… zistim to ![]()
@Lulee jj, myslím tu jogu… ale chodím cvičit na dubinu a tam je to super, dýchání, protahování a i trochu posilování… ![]()
@Lulee Rybitví
já chci zkusit cvičení ve Starém Hradišti v H-centru..je jediné, které je odpoledne..jsem na rizikovce a vycházky mám od 1 do 7 a tam cvičí od 4 ![]()
@sacko bohužel to mám na Dubino kompletně přec celé Pardubice.
Tak jsem si říkala, že zkusím to H-centrum. Jsem doma na riizikovce a přítel pryč, protože pracuje v zahraničí, tak potřebuju mezi lidi. Nemám kolem sebe žádné tehulky, tak si říkám, že se třeba seznámím. ![]()
@sona9 a odkud jsi přesně? Já taky žádné těhule kolem sebe nemám a ráda se seznámím
Jinak taky na to cvičení jezdím z Dukly a docela se to dá, MHD jezdí… ![]()
@sacko Já jsem až z Rybitví a nemám lítačku, ale pravda že bych si mohla koupit ![]()
@sona9 tak to je asi pravda, že Dubinu máš trošku z ruky oproti tomu H centru ![]()
@sacko právě, autem přes Ohrazneice jsem tam hned, ale vem to čert, pokud budeš chtít, ráda s tebou tu Dubinu zkusím a pak si třeba koupím tu lítačku ![]()