Budoucí maminky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.1.14 17:56
@Lulee píše: @Anonymni – Tak to sa nenudis, kde uz mas jedno mimi :) Ja som v 17.tt a bude to nase prve mimi, ale mam docela viac rokov. Kolko je tebe priblizne? nemusíš pisat presny vek verejne :) To sme skoro susedky, byvam kusok od KF. :)

Je tak to je super, to je fakt blizko, ja mam teda malou hroznou divosku, neposedu.. tak jsem na to zvedava, doufam, ze se uklidni.. Jinak me je 28..

• Citovat
  • Upravit
22
9.1.14 18:17

Anonymni - Jo, to je super ;) Neviem ako sa tu da pisat neverejne, ale keby si chcela, tak si mozeme napr. na mail napisat nieco viac…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.1.14 18:25

@Lulee dobře, vyzkouším a dám vědět.-) Jinak taky čekám první mimi a jsem v 24 tt. :-) Můžu se zeptat, kolik je víc roků? (třeba jen přibližně). Mě je 27.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.1.14 19:33

@sacko - No mohla by si este pridat tak priblizne desiatku… a nepoznáme sa nahodou? :) Mozes napisat prve pismeno tvojho mena? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.1.14 19:36

@Lulee jmenuju se Lucka, a nepřipadá mi, že bysme se znaly, odkud by to mělo být? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.1.14 19:43

@sacko - aha tak to nie, prepac :) ja len ze tiez poznam holku v tvojom veku a je v 24.tt.. a byva tiez tam ako ty :) tak to je len zhoda nahod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.1.14 19:44

@Lulee no tak to jo… :-) a já mám pocit, že tu snad ani žádné těhule nejsou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.1.14 20:18

@sacko - no prave nejsou, teda aspoň nie na tejto stranke a ked aj realne su, tak nosia kabaty v zime a nemozeme si to ani vsimnut, ze budu mat mimi :) Ale pockaj do jari,…leta a urcite ich viac najdes aj v tvojom okoli! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.1.14 20:37

@Lulee tak to jsem teda zvědavá :-) ale snad jo… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.14 00:47

Budoucí maminky - nechystáte se náhodou některá na předporodní setkání do rodičovského centra Dubínek v Pce na Dubině? Bude to v pondělí od 10hod. Našla jsem to na Facebooku :) Kurz vede zdravotní sestřička z chrudimské porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.1.14 20:47

@sacko - ahoj sacko, tak ako sa mas? bola si cvicit, ako sa ti pacilo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
16.1.14 21:37

Ty tam jdeš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.1.14 09:41

@Drambee - Myslis mna? Ja nieco hladam a @sacko sa chystala na to cvicenie, tak mala napisat ako sa jej tam pacilo, podla toho by som sa asi rozhodla :) Chodis niekde, kde sa ti paci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
18.1.14 13:15

@Lulee Ahoj, cvičit jsem byla… teda na těhu cvičení chodím na Dubinu a to je super. a teď jsem byla na těhu józe na tř. míru a jsem z toho zatím jen rozpačitá… vlastně tam hodinu ležíš na podložce s podloženými zády a trénuješ různé druhy dýchání (hluboké do břicha, brániční a hrudní) a posiluješ vnitřní svaly břicha… žádná námaha. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.1.14 21:17

@sacko - no tu jogu som myslela… ahaa, no moc zaujimavo to teda nevyzera, ked tam len dychate! :) by som cakala trosku viac.. a ina joga v PA asi nie je, hmm? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová