Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymni - Jo, to je super
Neviem ako sa tu da pisat neverejne, ale keby si chcela, tak si mozeme napr. na mail napisat nieco viac…
@Lulee dobře, vyzkouším a dám vědět.-) Jinak taky čekám první mimi a jsem v 24 tt.
Můžu se zeptat, kolik je víc roků? (třeba jen přibližně). Mě je 27.
@sacko - No mohla by si este pridat tak priblizne desiatku… a nepoznáme sa nahodou?
Mozes napisat prve pismeno tvojho mena? ![]()
@Lulee jmenuju se Lucka, a nepřipadá mi, že bysme se znaly, odkud by to mělo být? ![]()
@sacko - aha tak to nie, prepac
ja len ze tiez poznam holku v tvojom veku a je v 24.tt.. a byva tiez tam ako ty
tak to je len zhoda nahod ![]()
@Lulee no tak to jo…
a já mám pocit, že tu snad ani žádné těhule nejsou ![]()
@sacko - no prave nejsou, teda aspoň nie na tejto stranke a ked aj realne su, tak nosia kabaty v zime a nemozeme si to ani vsimnut, ze budu mat mimi
Ale pockaj do jari,…leta a urcite ich viac najdes aj v tvojom okoli! ![]()
Budoucí maminky - nechystáte se náhodou některá na předporodní setkání do rodičovského centra Dubínek v Pce na Dubině? Bude to v pondělí od 10hod. Našla jsem to na Facebooku
Kurz vede zdravotní sestřička z chrudimské porodnice.
@sacko - ahoj sacko, tak ako sa mas? bola si cvicit, ako sa ti pacilo??
@Drambee - Myslis mna? Ja nieco hladam a @sacko sa chystala na to cvicenie, tak mala napisat ako sa jej tam pacilo, podla toho by som sa asi rozhodla
Chodis niekde, kde sa ti paci?
@Lulee Ahoj, cvičit jsem byla… teda na těhu cvičení chodím na Dubinu a to je super. a teď jsem byla na těhu józe na tř. míru a jsem z toho zatím jen rozpačitá… vlastně tam hodinu ležíš na podložce s podloženými zády a trénuješ různé druhy dýchání (hluboké do břicha, brániční a hrudní) a posiluješ vnitřní svaly břicha… žádná námaha. ![]()
@sacko - no tu jogu som myslela… ahaa, no moc zaujimavo to teda nevyzera, ked tam len dychate!
by som cakala trosku viac.. a ina joga v PA asi nie je, hmm? ![]()
Je tak to je super, to je fakt blizko, ja mam teda malou hroznou divosku, neposedu.. tak jsem na to zvedava, doufam, ze se uklidni.. Jinak me je 28..