Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
AHOJ VSEM TAK MI PRISLO DOBRE ZALOZIT TUHLE DISKUZI PRO BUDOUCI MAMKY ZE STEJNEHO KRAJE, JA JSEM Z litovle a mimco cekam v unoru 2013
Je ja jsem taky z olomoucka a taky cekam miminko v unoru 2013 ![]()
Ahoj, myslím, že tu už něco takovýho je, ale asi ne aktivní. Pridávám se, prcka čekáme přelom duben květen a jsem 8 km od ol směr prostějov ![]()
J@seizdra;@mapos neco takovyho uz tu bylo holky ale je to neaktiv.ja jsem z Litovle
No ja sem neco podobneho zakladala uz jednou ale nikdo se nechyt tak snad ted to bude lepsi
@mapos co to mas za pejska. A co jinak, mas pohodove. Tehu? u me by to celkem slo az na vyssi krev tlak jo a mam psa jacka russela
Ahojte holky, já jsem taky z olomoucka a čekám miminko v dubnu ![]()
Ahoj, jsem taky z okolí Olomoucka
druhé mimi čekáme na začátku května ![]()
@Seizdra prostejove mam sestrwnici a kamos tam pracuje v nemocnici(mam dojem ze na chirurgii ale pritel to vy lepe tak at nekecam),tak to te ceka krasne jarni mimco-duben kveten je dobra doba, to uz snad bude celkem pekne taik si to uzijes
Holky a kdo bude rodit ve Šternberku na přelomu duben-květen? Ať vím s kým se tam potkám ![]()
@M+M+S já mám termín v polovině dubna a chci rodit ve Šternberku, tak záleží, kdy se bude chtít miminku ![]()
@M+M+S píše:
Holky a kdo bude rodit ve Šternberku na přelomu duben-květen? Ať vím s kým se tam potkám
Jééé!! Možná já
Já mám TP dle MS 29/4 a naposledy podle UZ 2/5
Akorát ještě nevíme jestli Ol. nebo Štb. ![]()
@Leenuska píše:
@Seizdra prostejove mam sestrwnici a kamos tam pracuje v nemocnici(mam dojem ze na chirurgii ale pritel to vy lepe tak at nekecam),tak to te ceka krasne jarni mimco-duben kveten je dobra doba, to uz snad bude celkem pekne taik si to uzijes
No já bydlím ve větší vesnicí mezi Ol. a Pv
PV jinak jako takhle moc neznám. Jen vím kde je bazén. ![]()
@M+M+S píše:
Holky a kdo bude rodit ve Šternberku na přelomu duben-květen? Ať vím s kým se tam potkám
Kdy máš termín přesně a odkud jsi? Klidně SZ ![]()