Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč jsou na sebe lidi hodní jen o Vánocích a ne i zbytek roku.
Mozna se pohybujes mezi nespravnymi lidmi… Kolem sebe nic takoveho nepozoruji… ![]()
@Mlh Já jsem nejhodnější pořád
…
a co člověk vyšle, to se mu i vrátí.
@Mlh píše:
A jaktože ještě nespíte.
Čert nikdy nespí ![]()
Já jsem taky hodná pořád. Skoro bych řekla nejhodnější ![]()
@Mlh píše:
A jaktože ještě nespíte.
Hej, já už spal a jsem opět vzhůru! ![]()
Ale je to tak, lidi, buďte na sebe dobří a neubližujte si vzájemně, vyslechněte toho druhého a snažte se pochopit, pomoci, neobviňujte se vzájemně kvůli hloupostem, neurážejte se… Já sice mám také to štěstí, že kolem mě zlí a nepříjemní lidé nejsou, přesto všichni víme, že se děje v tom světě docela dost zla a já bych udělal opravdu hodně, kdybych věděl, jak ho alespoň trochu vymýtit…
@D. C. v zdravím ![]()
v tomhle musí člověk začít sám u sebe, tak to děláš dobře
.Když se někdo chová hezky, tak to má vliv i na jeho okolí. A teď myslím slušně a né být otloukánkem vychcánků…
Hodně pomáhá se i na druhé usmívat. Nemyslím tím, takový ten nepřirozený škleb, aby se člověk mermomocí smál, ale hezky k pozdravu přidat i úsměv…hned je všechno lepší ![]()
Lidi jsou lidi. Nejspíš k sobě ty špatný nějak přitahuješ. Potřebuješ aby ti něco ukázali. Lekci, zkušenost? Moje podvědomí si zdřejmě taky myslí že lekcí a zkušeností není nikdy dost ![]()
Tak to by me zajimalo, proc jsou lidi neprijemni a zli o svatcich, kdyz jdou nakupovat!
@palapa Jsou nervózní z toho že nebudou moct jeden den v roce do krámu ![]()