Bugaboo Cameleon - stínítko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4890
8.4.12 18:44

Bugaboo Cameleon - stínítko

Ahoj holky, chci se zeptat jestli máte některá stínítko na Bugaboo Cameleon a pokud ano, jak jste s tím spokojená. Rozhoduju se jestli ho na léto koupit nebo je to zbytečné. A pokud máte zkušenosti se slunečníkem, tak také prosím o radu, hodně holek si na slunečníky všeobecně stěžuje, tak nevím jestli ho pořídit nebo ne. Díky moc za každou radu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7
8.4.12 19:13

Za me kombinace slunecniku a clony Dooky - idealni…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
8.4.12 19:24

A která je ta clona Dooky a sedí i na Cameleona? Já jsem našla v Babyparku jenom stínítko, které se většinou dává k té letní stříšce, ale jde i k normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
8.4.12 19:30

Já jsem myslela toto:
http://www.babypark.cz/…boo-cameleon
Jiné stínítko jsem zatím neobjevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
8.4.12 19:34

Taky o něm přemýšlím, slunečník za mě teda nic moc, ale možná je to tím, že na korbičce je to asi celkově blbý, u sporťáku ho možná využijeme líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
8.4.12 20:52

No, my už budeme přesedat asi v květnu do sporťáku, takže už s tím tak počítám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.4.12 22:13

Je to tahle, absolvovali jsme s ni i dovolenou a vsechno super…

http://shop.annaviktorie.cz/…0000006.aspx?…

Jinak to stribrny mi na kocaru nikdy nedrzelo a navic mi vadilo, ze tam nemuzu kdykoli sahnout. Takze za me nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
8.4.12 22:18
@xmarg04 píše:
Je to tahle, absolvovali jsme s ni i dovolenou a vsechno super…

http://shop.annaviktorie.cz/…0000006.aspx?…

Jinak to stribrny mi na kocaru nikdy nedrzelo a navic mi vadilo, ze tam nemuzu kdykoli sahnout. Takze za me nee.

Aha, děkuji, to jsem ještě neviděla. A drží to dobře na té stříšce jak jsou ty kroužky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.4.12 22:38
@Tedys píše:
Aha, děkuji, to jsem ještě neviděla. A drží to dobře na té stříšce jak jsou ty kroužky?

Naprosto bez problemu, navic ma bugaboo takovej „rantl“ na strisce a za tu to paradne drzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
9.4.12 08:43

Mame ho koupeny (to originalni bugaboo stinitko), zatim jsem ale nepouzivala. Cekame miminko kazdym dnem.
Jinak na kocarku drzi krasne a je jednoduche ho ze strisky sundat a mrknout na mimco a zase dat zpet.

Osobne se mi slunecnik nelibi ani mi neprijde prakticky pri pouzivani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
9.4.12 10:18
@hanapospis píše:
Mame ho koupeny (to originalni bugaboo stinitko), zatim jsem ale nepouzivala. Cekame miminko kazdym dnem.
Jinak na kocarku drzi krasne a je jednoduche ho ze strisky sundat a mrknout na mimco a zase dat zpet.Osobne se mi slunecnik nelibi ani mi neprijde prakticky pri pouzivani.

Jéé, tak to přeji pohodový porod a ať už si mimča brzo můžete užívat :lol:
Mě právě ten slunečník taky moc nesedí, tak nevím. Ale na kočárku se mi líbí, hlavně aby byl účelný. Kamarádka má na jiném kočáře a nikdy se jí nepodařil nastavit pořádně tak, aby do kočárku nesvítilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
9.4.12 10:23
@Tedys píše:
Jéé, tak to přeji pohodový porod a ať už si mimča brzo můžete užívat :lol:
Mě právě ten slunečník taky moc nesedí, tak nevím. Ale na kočárku se mi líbí, hlavně aby byl účelný. Kamarádka má na jiném kočáře a nikdy se jí nepodařil nastavit pořádně tak, aby do kočárku nesvítilo :nevim:

Já myslím, že na jízdu je slunečník na nic. Ale třeba když máš někde na terase zaparkovaný kočár, tak to pak tím slunečníčkem zastíníš. Já asi koupím tu dooky clonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
9.5.12 20:37

Ahoj , tak já naopak byla moc spokojená se slunečníkem, vždy jsem ho snadno otočila tak aby mi na malou nesvítilo sluníčko. Ona byla spokojená že na mě vidí, což se sluneční clonou moc nešlo. Nicméně třeba když mimi usne tak ta clona je hodně dobrá . Za mě si myslím že neuděláš chybu ani s jedním s nich. Ja teď na druhé mimo pořídím opět slunečník a ještě se mi moc líbí ta clona dooky jak psala xmarg04. ( moc dekuji za tip, už jsem ji viděla ale nevěděla kde ji prodávají)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí