Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Poradte prosim nejakou plastenku,ktera by sedela jako usita na Zopa fusion a byla i za rozumnou cenu.Dekuji za odpovedi
Máte zkušenost s Zopa Fusion?
Přidejte zkušenost s Zopa FusionMám kočárek Babypoint Sprint, který je úplně stejný jako Zopa fusion.
Sice pláštěnka byla ve výbavě kočárku, ale úplně na dvě věci. Když malej seděl a byla nasazená pláštěnka, tak mu nohy koukaly z pod pláštěnky, takže mu na ně pršelo. Proto jsem také pořídila jinou a to od Emitexu, typ: Tracking Maxi. Sedí úplně bezvadně a je dlouhá, že nohy jsou schované.
Nedostala,ja ho mam z detskeho bazaru.. Teda dostala,ale vubec na nej nesedi a stejne i kdyby jo,je tam dira. Tak musim poridit novou
Lucilda moc dekuji za odkaz!
Budu uvazovat… teda nebudu,potrebuju ji. Dekuji
Odkaz jsem dala pro ukázku té pláštěnky. Jinak jsem ji kupovala na jiném e-shopu.
Ted na to hledim,ani cena tam neni,ale pohledam ji,jestli sedi,neni co resit. A mas pravdu,ze kocarky jsou jak jeden
Já koupil za necelých 300kč v Pompu. Musí to být ta verze na sportovní kočárek. Prodavačky ti určitě poradí. A pláštěnka je opravdu vymazlená. Má i odkrývací okýnko v předu. A panty na všeh rohách pro snadné uchycení.
Já tu svoji kupovala asi za 200Kč ale i s jinými věcmi, např. i nánožníkem na kočárek, takže poštovný docela šlo, když bylo více věcí. Ale pokud bych měla přes internet kupovat jen pláštěnku, tak to se nevyplatí a zajdi do nějaké obchodu, např. to Pompo nebo jakýkoliv krámeček s dětským zbožím a tam ji určitě koupíš.