Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@martiiik nejsem sice zakladatelka, ale moc dekuju, tohle presne jsem potrebovala vedet, jsem rada, ze vyuziju i Lodger, jak jsem doufala.
Prave ty zimni kola si predstavuju spis do terenu, kdyby nahodou zima nebyla.
@martiiik super. Moc dekuju. I ja si presne takovou odpoved prala a doufala, ze mi ji nekdo da. Diky moc ;0))
Neni zac, holky
Sama jsem byla kdysi za zkusenosti ohledne bugaboo moc rada, tak ted rada pomuzu, kdyz mam i sama osobni zkusenosti
![]()
@baby-bike do buffa určitě ja tam vozila malou v 8m i v kombinéze a fusaku
u cama nevim ma mensi korbu a hlavne je o dost nižší bacha na to..
@martiiik me buff jezdil v peci i v závěji ![]()
To jen tak vypada na obrazku, ze ma Buff vetsi korbu
Jak je robusni a tu strechu ma jinou tak je to zavadejici…
Podle internetu ma Cam 77×34 a Buff 77×30dole a 35nahore. I Donkey ma stejnou delku luzka. Zalezi na velikosti ditete, coz nikdy neodhadnete dopredu jak dlouho se pak vejdete. Ja mam obri dite, v pul roce uz se nevesel, mel 75cm, kdyz das cepici fusak obleceni tak se nemohl natahnout. Coz by nemohl stejne ani v Buffovi ani jinem kocaru, bgb ma jedny z nejvetsich luzek. Mala holcicka by se jiste vesla klidne v 11mesicich. Ale i ten sportak je vybornej, i v leze krasne vidi prcek ven, takze si urcite zvyknete a jeste se vam zalibi uvidis (ted presne nevim kdo to uz psal ze se jim nelibi
) Podle me je teda nadhernej prave i ve sportaku ten kocar
![]()
Zalezi, kde chteji holky jezdit. Do mesta je Buff celkem zbytecny, tam nejezdi v terenu. Ja bydlim na vesnici a mam Cama a v pohode. Ze zacatku jsem prehazovala kola na zahradu a ven za terenni a do Prahy mala ale pak uz se mi nechtelo a jezdila jsem v pohode tak po polni ceste apod. Buff taky neni odpruzeny, takze do poradnyho terenu jsou na nic oba, to jsem si poridila Chariot CX a to je jiny pojezdenicko v lese, clovek ani nevi ze jede po korenech
Takze za me, pokud chce clovek fakt jezdit v lese po neupravenych cestach, tak neprojede s beznym kocarem (resp projede, jezdila jsem tak ze zacatku taky, ale rozhodne to neni pohodlny pro ridice ani pro dite uvnitr)
Coz asi holky nechtej, takze po meste jede cokoliv…
V zime kdyz je 30cm, tak taky neprojede zadnej kocar, jedine ze by clovek chtel nabirat snih do kosiku
Ani buff nema 30cm od zeme kosik ![]()
@kar-maa píše:
@baby-bike u zimnich kol sil si nejsem jista zda budu potrebovat. Bydlim v centru mesta. A letni strisku koupim kdyztak pozdeji protoze jestli druhe dite bude stejne jako prvni, tak v kocarku byt nebude chti. Bud budeme muset vozit v autosedacce nebo budem mzset nosit. No uvidim.
Kazdopadne ke kocarku urcite budu chtit adaptery na maxi cosi.
Muzu te utesit, ze jsem taky mela prvniho syna nekocarkoveho, stale tam rval a ja nosila a nosila a jezdila s praznym kocarem, pripadne se rvoucim kocarem
A druhy syn je uplnej opak, jako miminko tam snad stale spal, jen jsem polozila a byl tuhej, cely den jsem treba jezdila po meste, jen nakojila, chvili koukal a zas spal a tak dokola
no pohoda miminko, jsem si rikala co se deje ze tam tak vydrzi
A vydrzelo mu to tak dal, i ve sportaku byl spokojeny. Kolem 1,5roku chtel dost chodit, to uz jsme presedlali do Bgb Bee, ale to chozeni ho brzy preslo, stejne po chvili nastupoval zpet a ted po 2 roce by v kocaru taky sedel stale, kdyz nekde jsme na cely den
Takze neboj, druhy bude jiste opak
![]()
@martiiik no to nema
ale da se stahnout na tu „dvojkolku“ As tim jsme fakt projížděli pri procházce na horach
co se korby týče tak Cm nevim, prislo mi to pohledove a i mam pocit mi to tak odprezentovali
no tak kazdopadne mala mela kolem 70cm byla v teplý kombosce a fusaku a v pohode tam chrupkala
od roka mi stejne nechce byt v kocare ale běhat mam bee a buffa prodavam na ty chvilky..a furt doufam ze se umoudri a zacne tam sedet, kdyz ma tak hodobozovy golfky ![]()
@saadet na dvojkolku jde hodit i Cam ![]()
To neboj, jak rikam ono jim to dojde a radi pak sedi az se nabazi chuze
oba to tak meli a i kamosky vzdy prodali kocar ze tam dite nechce a pak kupovali protoze se furt nechalo nosit ze nemuze
Ale staci uz pak golface, to jo
Prvni syn zacal chodit pred rokem a taky mel obdobi kdy nechtel vozit vubec, mladsi syn zacal chodit venku az v 15mes, tak to mel trochu posunute ale taky presne bylo obdobi kdy se nevozil. Ted ma pres 2roky a vozi se tuuuuze rad
Jen nevim na co jsem si koupila krasnou strechu Van Gogh kdyz to mam furt stazene dozadu a nemuzu se ani kochat, to by se mi miminko ktere to ma stale roztazene hodilo
![]()
@martiiik tak na tu jsem tak koukala!! Jen mi připadala trochu klucici
ale je uuuuzasna
no a s tou dvojkolkou jsem to taky nevedela a to jsem myslela jaky nejsem na BGB expert
tak snad mas pravdu a bee užijeme!